Baví tě, když mají věci řád, termín a na konci je vidět hotový výsledek?
Do našeho grafického a DTP studia hledáme člověka, který bude mít na starosti koordinaci grafických a produkčních zakázek (od zadání a dohledání podkladů až po finální výstup).
Nebudeš kreslit ani tvořit grafické návrhy. Budeš propojovat marketing, grafiky, redakci, produkci i externí dodavatele, hlídat termíny a kapacity a starat se o to, aby se každá zakázka dostala včas a v pořádku do cíle.
Tvá práce bude stát na dvou hlavních pilířích:
📚 Koordinace katalogů pro Klub mladého čtenáře a Knižní klub Fragment
Budeš koordinovat přípravu přibližně 13 katalogů ročně. Od kompletace podkladů a spolupráce s grafikem přes komunikaci s redakcí a korektorkou až po kontrolu finálních dat a jejich předání do tiskárny. Součástí bude také organizace titulů k focení a dohled nad jednotlivými koly úprav.
🎨 Koordinace grafických zakázek pro marketing
Každá zakázka bude trochu jiná. Jednou budeš řešit klíčový vizuál nebo plakáty, jindy bannery, materiály na veletrh nebo třeba originální marketingové předměty.
Tvým úkolem bude pohlídat celý průběh od zadání a podkladů přes termíny a kapacity grafiků až po finální výstup. Budeš spojkou mezi marketingem a grafikou a postaráš se o to, aby vše navazovalo, fungovalo a bylo hotové v domluveném termínu.
Baví tě držet věci pohromadě, hlídat termíny a dotahovat zakázky do konce? Pak možná hledáme právě tebe. Ozvi se nám – rádi tě poznáme.
A kdy můžeš nastoupit? Co nejdříve, klidně ihned. 😊
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce