Jsme účetní a daňová kancelář SLUTO s.r.o. s více než pětadvacetiletou zkušeností v oblasti účetnictví, daňového poradenství a zpracování mezd. Díky naší registraci u Komory daňových poradců ČR a ocenění jako účetní firma roku 2019 zajišťujeme kompletní účetní, mzdové a daňové služby pro více než 1 400 klientů z různých oborů. Jsme na cestě k plné digitalizaci, která klientům poskytuje efektivitu a svobodu soustředit se na jejich hlavní činnosti. Dávno jsem překročili rámec podpory našich klientů daleko za jen „běžné“ zpracování účetnictví.
Logo naší společnosti, sestavené ze dvou znaků "rovná se", vyjadřuje naši snahu o dosažení rovnováhy mezi povinnostmi podnikatele v rámci platné legislativy a jeho přáním, resp. představami, o řízení podnikatelských aktivit.
SLUTO nejsme jen „účetní“, jsme stabilní firma, která pracuje moderně a digitálně. V roce 2019 jsem získali ocenění Účetní firma roku 🏆 a teď hledáme do našeho týmu mzdovou učetní/mzdového účetního, který chce pracovat v týmu, kde se mzdy dělají moderně, přehledně a s podporou kolegyň, ne na navlastní pěst.
Proč u nás budete spokojení?
🏠 Home Office & Digitál: 2 dny v týdnu pracujete z domova. Papíry neřešíme, jedeme moderně a online
🕧 Volná pracovní doba: Je jedno kdy přijdete nebo odejte, důležité je, aby klienti své mzdy dostali včas
🎓 Podpora odborného vzdělávání v oblasti mzdového účetnictví a daní
🏖️ Více času na relax: Užijte si dovolenou navíc a sick days pro rychlý restart
💳 Pohyb a zdraví: Vyčistěte si hlavu s MultiSportkou a doplňte energii ovocem i špičkovou kávou
🥳🥂Tým a zážitky: Staňte se součástí party na legendárních firemních akcích a sympoziích 2× ročně
Co od Vás očekáváme:
Nezbytné:
- Praxe: Máte za sebou alespoň 1 rok ve zpracování mezd
- Osobnost: Jste organizovaní, zodpovědní a nebojíte se výzev
- Jazyky: Čeština C2 je nutnost
- Orientaci v zákoníku práce a aktuální legislativě týkající se mzdové oblasti
- Ochota komunikovat s klienty a úřady
Výhodou:
- Znalost programů: Pamica nebo Pohoda velkou výhodou⌨️⚡
- Angličtina B2
Co bude Vaším úkolem?
- Zpracování mezd pro přidělené klienty v ekonomickém programu
- Komunikace s klienty ohledně podkladů – telefonická, písemná i osobní
- Zpracování nemocenských, dovolených
- Přihlášky a odhlášky zaměstnanců i zaměstnavatelů (SP, ZP); přehledy, statistické výkazy apod. týkajících se mzdové oblasti
- Komunikace s úřady ve věcech týkajících se mzdové problematiky přidělených klientů
Příspěvek na dovolenou, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Individuální rozvržení pracovní doby, Vlastní organizace náplně práce
- Kdo hledá:
- SLUTO s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Praha