1. října

Adoption Consultant Microsoft 365 a Copilot

Seyfor, a. s.
Na strži 2097/63, Praha, – Krč
Jsme Modern Digital Solutions, část společnosti Seyfor, která se zabývá technologiemi postavenými nejen na Microsoft platformě. V našem portfoliu najdeš průkopnické projekty z oblasti Azure cloudu, Security, M365, modernizace aplikací, datové analýzy, AI a dalších. Neustále rozvíjíme svou expertízu, lidé u nás mají své rozvojové plány, certifikují se na MS technologie a rostou. Děláme naši práci na špičkové úrovni a u toho se spolu výborně bavíme. Nalezneš nás v Praze, Brně a Ústí nad Labem v moderních prostorech. Zní Ti to dobře? Přidej se!

Proč by tě tahle pozice měla zajímat

V našem Adoption týmu pomáháme organizacím z enterprise a public sektoru dostat Microsoft 365, Copilot a další AI nástroje do každodenní praxe. Nejde jen o technologie – důležité je, aby je lidé dokázali skutečně využívat, měnili díky nim své pracovní návyky a lépe spolupracovali.

Propojíš konzultační práci, technologie, vzdělávání a change management. Budeš analyzovat potřeby zákazníků, navrhovat adopční strategie a konkrétní scénáře využití, vést workshopy a pomáhat uživatelům zvládnout změnu v praxi.

Proč právě Seyfor

1. Projekty pro enterprise a public sektor

Budeš pracovat výhradně pro zákazníky z enterprise a public sektoru, kde adopce Microsoft 365 a AI znamená práci s komplexním prostředím, různými skupinami uživatelů a jejich potřebami.

2. Microsoft 365 a AI převedeš do reálné praxe

Budeš hledat konkrétní situace, ve kterých mohou Microsoft 365 a Copilot zjednodušit práci, spolupráci nebo práci s informacemi.

3. Propojíš technologie s potřebami zákazníka

Od rozhovorů s managementem a uživateli se dostaneš k návrhu konkrétních scénářů, adopčních plánů a vzdělávacích aktivit.

4. Budeš u celého procesu adopce

Zapojíš se do analýzy potřeb, návrhu roadmapy, komunikace, vzdělávání uživatelů i následného vyhodnocování výsledků. Do projektů se můžeš zapojit už během jejich implementační fáze.

5. Copilot nebude jen teoretické téma

Budeš připravovat scénáře využití Microsoft Copilot pro konkrétní pracovní role a pomáhat uživatelům pochopit základy AI i efektivní práci s prompty.

• Co budeš určitě potřebovat
  • Znalost ekosystému Microsoft 365, zejména Teams, SharePoint, OneDrive, Outlook, Forms, Planner, Loop a OneNote.
  • Orientaci v Microsoft Copilot a AI nástrojích.
  • Zkušenost nebo dobrou orientaci v adopci technologií a změně uživatelských návyků.
  • Zkušenost se vzděláváním dospělých, vedením školení a facilitací workshopů online i onsite.
  • Schopnost pracovat s uživatelskými scénáři a principy User Experience.
  • Konzultační, facilitační a prezentační dovednosti.
  • Schopnost komunikovat s managementem i koncovými uživateli a vysvětlovat technická témata srozumitelně.
  • Samostatnost, strategické uvažování a orientaci na výsledek.

Náplň tvé práce trochu víc technicky

• Povedeš analytické workshopy a rozhovory se zákazníky a budeš mapovat jejich pracovní procesy, komunikaci a způsob spolupráce.
  • Budeš identifikovat uživatelské scénáře a příležitosti pro využití Microsoft 365, Copilotu a dalších AI nástrojů.
  • Navrhneš adopční strategie, roadmapy, komunikační kampaně a vzdělávací plány pro různé skupiny uživatelů.
  • Budeš navrhovat scénáře využití Teams, SharePointu, OneDrive, Outlooku, Forms, Loopu, OneNote, Planneru a dalších aplikací Microsoft 365.
  • Podpoříš zákazníky při migracích a změnách pracovních postupů a pomůžeš jim optimalizovat spolupráci, sdílení dokumentů a řízení informací.
  • Připravíš scénáře využití Microsoft Copilot pro jednotlivé pracovní role a povedeš workshopy zaměřené na základy AI a efektivní promptování.
  • Budeš připravovat a realizovat školení, workshopy a webináře včetně výukových materiálů, návodů, videí, newsletterů nebo infografik.
  • Zapojíš se do ambasadorských programů a Center of Excellence podporujících dlouhodobou adopci technologií.
  • Budeš pracovat se zpětnou vazbou a adopčními metrikami a vyhodnocovat výsledky realizovaných aktivit.

U nás získáš

• Práci na komplexních projektech výhradně pro zákazníky z enterprise a public sektoru.
  • Možnost zapojit se do projektů už během jejich implementační fáze.
  • Velký prostor pro vlastní rozvoj a kariérní posun.
  • Tým lidí, se kterými budeš na projektech úzce spolupracovat.
  • Zázemí firmy, které záleží na lidech.
  • Neomezenou dovolenou.

Mobilní telefon, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na dopravu, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů, Vyhrazený čas na inovace

Kdo hledá:
Seyfor, a. s. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Na strži 2097/63, Praha, – Krč