Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí?
Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.
Co vás čeká
Máte přehled v oblasti nemovitostí, majetkoprávních vztahů a baví vás práce, která má konkrétní dopad na rozvoj dopravní infrastruktury? Přidejte se k našemu týmu majetkové správy a podílejte se na přípravě a realizaci majetkoprávních aktivit souvisejících se silniční sítí na jižní Moravě.
- Zajišťování odborných činností v oblasti majetkové správy a majetkoprávního vypořádání pozemků pod silnicemi I. třídy.
- Příprava, kontrola a koordinace geodetických podkladů a geometrických plánů potřebných pro zápisy do katastru nemovitostí.
- Jednání s vlastníky nemovitostí, uživateli pozemků a dalšími dotčenými subjekty za účelem výkupů či pronájmů pozemků.
- Příprava kupních smluv, smluv o zřízení věcných břemen a související administrace zápisů do katastru nemovitostí.
- Příprava podkladů pro zahájení vyvlastňovacích řízení.
- Kontrola plnění podmínek uzavřených smluv.
- Spolupráce se samosprávami, státní správou a dalšími partnery v rámci Jihomoravského kraje.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
- Minimálně středoškolské vzdělání.
- Praxi v oblasti majetkoprávní problematiky, nemovitostí nebo obdobné administrativní činnosti.
- Orientaci v právních předpisech, zejména zákoně č. 219/2000 Sb. a zákoně č. 416/2009 Sb.
- Uživatelskou znalost práce na PC (MS Office).
- Samostatný a pečlivý přístup, dobré komunikační a vyjednávací schopnosti.
- Trestní bezúhonnost.
- Řidičský průkaz skupiny B.
Co vám můžeme nabídnout
- jedinečnou příležitost pracovat pro ŘSD a mít stabilní zaměstnání v organizaci, která si váží svých lidí
- profesionální, ale zároveň i přátelský tým kolegů, na které se můžete kdykoliv spolehnout
- smysluplnou práci s dopadem: Vaše činnost bude přispívat k rozvoji dopravní infrastruktury ČR
- možnost profesního růstu: u nás se budete mít možnost dále rozvíjet a učit
- pružnou pracovní dobu, která umožní sladění pracovního a osobního života
- zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, 2 dny home office v měsíci, stravenkový paušál, roční dálniční známka, benefitní karta e-Benefity, penzijní připojištění či produkty spoření na stáří, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, permanentky do ZOO Praha a Olomouc, Aquaparků (Čestlice, Moravia), skipasy na lyže, sleva u vybraných cestovních kanceláří
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, 13. plat
- Kdo hledá:
- Ředitelství silnic a dálnic s. p. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Šumavská 524/31, Brno, – Veveří