17. září

Geodet - Pozemní stavitelství Praha (m/ž)

STRABAG a.s.
Kačírkova 982/4, Praha, – Jinonice
Pokrok začíná u nás. Ve skupině STRABAG buduje pokrok 86 000 lidí, kteří pracují v 700 pobočkách po celém světě. Jedinečnost a síla charakterizují nejen naše projekty, ale také každého z nás. Ve všem, co děláme – ať už v pozemním stavitelství, při výstavbě inženýrských staveb, silnic, mostů nebo tunelů, v developmentu, při výrobě stavebních materiálů anebo při správě budov - myslíme na budoucnost, abychom se stali nejinovativnějším a nejudržitelnějším technologickým stavebním koncernem Evropy. Rovnost příležitostí, diverzita a inkluze jsou nedílnou součástí naší firemní identity a způsobu naší práce. Úspěšně a na partnerském principu realizujeme naše projekty a rosteme s novými úkoly. Společně dosahujeme velkých cílů. Buduj s námi budoucnost! Ozvi se nám právě teď a staň se členem našeho týmu.

Hledáme geodeta pro práce v terénu i kanceláři – měření, zpracování dat a tvorbu geodetické dokumentace. Požadujeme pečlivost, samostatnost a spolehlivý přístup.

🌍Co budete dělat?

• Provádět geodetická měřeními v terénu (včetně práce s dronem)
  • Připravovat podklady pro zaměřování, vytyčování či kontrolní měření
  • Zpracovávat geodetická data a vytvářet technickou dokumentaci
  • Spolupracovat se stavbyvedoucími, projektanty a dalšími kolegy
  • Komunikovat s úřady a zajišťovat potřebné informace

💡Koho hledáme?

• Ukončené SŠ/VŠ v oboru geodézie
  • Zkušenost s geodetickým měřením
  • Znalost geodetických přístrojů uvítáme, rádi zaučíme
  • Výborná znalost MS Office, výhodou AutoCAD
  • Řidičský průkaz sk. B
  • Základní/komunikativní AJ výhodou
  • Týmovost, organizovanost
  • Pečlivost, spolehlivost a férový přístup

🌈Co nabízíme?

• Podporu zkušeného týmu a možnost profesního růstu
  • Práci s moderní technikou a technologiemi (např. drony)
  • Příjemné pracovní prostředí a přátelský tým
  • Odpovídající mzdu a zaměstnanecké výhody (týden dovolené navíc, příspěvek na stravování a dopravu, plně hrazenou jazykovou výuku, dotovanou Multisport kartu atd.)

Mobilní telefon, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na dopravu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce

Kdo hledá:
STRABAG a.s. (Zaměstnavatel)