8. října

BUSINESS DEVELOPMENT MANAŽER/KA - pro stavební společnosti

Vekra s.r.o.
Praha, Hlavní 456, Lázně Toušeň, Brno, Plzeň

BUSINESS DEVELOPMENT pro stavební společnosti

Vidíš obchodní potenciál dřív, než se na stavbě kopne do země?

Dokážeš rozvíjet spolupráci systematicky a strategicky?

Chceš stabilitu a zaměstnavatele s dobrým jménem, který dodržuje závazky vůči klientům i zaměstnancům?

Jsme VEKRA, česká jednička na trhu OKEN, DVEŘÍ a STÍNĚNÍ.
Zákazníkům nabízíme jistotu prostřednictvím dodávky komplexního řešení a záruky na celé dílo. Vše, co děláme, děláme poctivě, s absolutním nasazením a důrazem na kvalitu i maximální životnost našich produktů, které zároveň pomáhají snižovat výdaje zákazníkům.

Rozvíjíme se a hledáme nové kolegy a kolegyně, kteří se chtějí rozvíjet s námi. V týmu rádi přivítáme manažera/manažerku pro stavební společnosti v České republice.

Tvým úkolem na této pozici bude:

• Hledat nové příležitosti
  • Vyjednávat oboustranně výhodné podmínky

Neobejdeš se bez:

• Prokazatelné zkušenosti z obdobné pozice
  • Dychtivosti vypátrat dobrou příležitost
  • ŘP sk. B, aktivní znalosti PC
  • Praktické zkušenosti z oboru stavebnictví jsou výhodou

My Ti za to nabízíme:

• Otevřenou komunikaci napříč firmou a blízký kontakt s vedením, které je součástí týmu
  • Jistotu a stabilitu velké rodinné firmy
  • Extra týden dovolené na regeneraci
  • Příspěvek na obědy
  • Společné akce, kde se potkáváme i mimo práci
  • Roční odměny na základě hospodaření společnosti
  • Příspěvek na letní tábor pro děti
  • Služební vůz (Škoda Octavie) i pro soukromé účely

Vykroč správným směrem a přidej se k nám!

Žádosti zpracováváme průběžně a nábor ukončíme, jakmile najdeme vhodného kandidáta. Součástí náboru jsou vždy pohovory, u vybraných pozic můžete očekávat vyplnění osobnostního dotazníku a testu kognitivních funkcí. Výběrové řízení může být také spojeno s vypracováním úkolu zaměřeného k dané pozici či případové studie.

Bonusy/prémie, Auto i pro soukromé účely, Provize z prodeje, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Firemní akce, 13. plat, Pracovní oblečení, Příspěvek na pracovní oblečení

Kdo hledá:
Vekra s.r.o. (Zaměstnavatel)