13. září

ASISTENT/KA na ½ úvazek

MALFINI, a.s.
Prosecká 855/68, Praha, – Prosek

Přidejte se k MALFINI – společnosti s více než 25letou tradicí a ročním obratem téměř 3 miliardy Kč. Patříme mezi lídry evropského trhu s reklamním textilem a naše produkty dodáváme zákazníkům ve více než 35 zemích Evropy.

Do našeho Fashion Technology Centra v Praze na Proseku hledáme nového kolegu, či kolegyni na pracovní pozici Product Development Assistant, který/á bude pravou rukou Produkt development týmu, který vyvíjí naše produkty.

Jaká bude Vaše náplň práce?

• Zajišťovat každodenní administrativní a provozní chod - koordinovat provozní požadavky kanceláře, návštěvy, servis a údržbu, komunikovat se správou budovy a zajišťovat IT podporu.
  • Poskytovat logistickému oddělení potřebné informace o zásilkách pro jejich bezproblémové celní odbavení a podílet se na nastavení přehledné evidence odeslaných zásilek a jejich archivaci.
  • Podporovat Produktový tým při správě vzorků a organizaci showroomu a pomáhat s nastavením a zlepšováním procesů souvisejících s managementem vzorků.
  • Aktivně se podílet na zlepšování procesů, které nefungují optimálně – hledat efektivnější řešení, navrhovat jejich zlepšení a pomáhat s jejich zavedením do praxe.

Do týmu rádi přivítáme někoho, kdo má:

• Samostatný a proaktivní přístup – umí si práci dobře zorganizovat, hledá řešení a dotahuje věci do konce.
  • Schopnost podívat se na proces jako celek, pochopit souvislosti a navrhnout praktičtější a efektivnější způsob práce.
  • Komunikativní znalost češtiny a angličtiny – bez problémů se domluví s česky i cizojazyčně hovořícími kolegy, dodavateli a návštěvami.
  • Zájem o textilní prostředí a chuť rozumět procesům spojeným se správou vzorků, zásilkami a fungováním Produktového týmu.
  • Možnost pracovat na poloviční úvazek, 20 hodin týdně, rozložených do každého pracovního dne.

Našim zaměstnancům nabízíme:

• Práci pro stabilní společnost s moderním zázemím na Praze 9.
  • Příležitosti k rozvoji a růstu.
  • Příspěvek na stravování a volnočasové aktivity.
  • 25 dní dovolené/rok.
  • Naše produkty za zvýhodněné ceny.
  • Psychickou a právní pomoc.

Sleva na firemní výrobky/služby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dog-friendly office

Kdo hledá:
MALFINI, a.s. (Zaměstnavatel)