KOVOLIS HEDVIKOV a. s. je společnost s dlouholetou tradicí a největší komerční slévárnou v České republice. Naše hliníkové odlitky vznikají litím pod tlakem a téměř všechny jsou určeny pro automobilový průmysl. Můžete je tak vidět pod kapotou vozů mnoha známých světových značek jako je Škoda, VW, Audi, Mercedes, BMW, Volvo, ... a další.
🔧 Baví vás technické výzvy a hledáte skvělou pracovní pozici, kde se rozhodně nebudete nudit? Do naší bezvadné party hledáme nového kolegu nebo kolegyni na pozici Technologa nástrojárny. Jedná se o vysoce odbornou a různorodou technickou profesi, ve které skvěle zapadnete do našeho stávajícího týmu 3 pohodových technologů.
Co u nás budete dělat?
- Připravovat technologické postupy pro nové formy, díly, opravy i servisní úpravy.
- Tvořit přehledné návodky a metodiky pro oddělení Nástrojárny a Technologie.
- Stanovovat časové normy a optimalizovat výrobní zdroje i pracoviště.
- Zpracovávat kalkulace a cenové nabídky pro nové projekty a náhradní díly.
- Dohlížet na dodržování postupů přímo ve výrobě a při servisu forem.
- Spravovat technickou dokumentaci a komunikovat s dodavateli nástrojů a kooperací.
- Každodenní úzká spolupráce s našimi zkušenými technology i s ostatními odděleními (konstrukce, kvalita, výroba, obchod).
Jak si Vás představujeme?
- Máte technické vzdělání (SŠ/VŠ), ideálně v oboru strojírenství.
- Vyznáte se v výkresové dokumentaci a tvorbě technologických postupů.
- Praxe v nástrojárně nebo servisu forem je pro Vás velkou výhodou.
- Znalost CAD/CAM systémů oceníme, ale rádi případně i zaučíme.
- Jste samostatný a komunikativní parťák s chutí řešit technické výzvy.
- Znalost anglického jazyka výhodou.
- Máte řidičský průkaz sk. B.
Co Vám rádi nabídneme?
- Stabilní zaměstnání v ryze české společnosti bez korporátních nešvarů, se sídlem v krásném Hedvičině údolí. 🌳
- Týden dovolené navíc, celkem tedy 5 týdnů.
- Příspěvek na dojíždění až 4 000 Kč (pro zaměstnance dojíždějící více než 10 km).
- Firemní stravování s příspěvkem zaměstnavatele 129 Kč/den.
- Firemní kantýnu, kde najdete i výborné zákusky. 🙂
- Příspěvek na praní a údržbu pracovních oděvů.
- Zvýhodněný mobilní tarif i pro Vaše blízké.
- Odměny za pracovní výročí a životní jubilea.
Zaujala Vás nabídka? Stačí se ozvat a domluvíme si osobní setkání s prohlídkou naší výroby. 👍
Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Firemní akce
- Kdo hledá:
- KOVOLIS HEDVIKOV a.s. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Třemošnice, – Hedvikov