4. září

HEAD OF DEVELOPMENT (BRNO)

PSN s.r.o.
Plynárenská 499/1, Brno, – Zábrdovice
Představujeme PSN Už 35 let rozvíjíme město prostřednictvím rekonstrukcí historických budov, výstavby nových rezidenčních čtvrtí i rozvoje komerčních nemovitostí. Naše portfolio zahrnuje významné pražské i regionální stavby, mezi které patří například Tančící dům nebo Metronom na Letné. Mezi naše klíčové developerské projekty patří také Vinohradská 8, Vanguard Prague, revitalizace areálu Koh-i-Noor v Praze, obchodní dům Grand v Pardubicích nebo Brno Jedna, vznikající v bývalém areálu innogy v Brně. Dlouhodobá stabilita, silné kapitálové zázemí a vlastní know-how nám umožňují realizovat projekty, které mají trvalou hodnotu pro město i jeho obyvatele. Proč pracovat v PSN? Věříme, že kvalitní projekty vznikají díky lidem, kteří za nimi stojí. Proto vytváříme prostředí, ve kterém mají prostor přicházet s vlastními nápady, převzít odpovědnost a profesně růst. Zakládáme si na otevřené spolupráci, férovém přístupu a dlouhodobých vztazích. Nabízíme zázemí stabilní společnosti, možnost podílet se na projektech, které mění podobu českých měst, i benefity, které podporují spokojenost našich zaměstnanců. Měníme město v domov. Přidejte se k nám.

Na pozici Head of Development hledáme zkušeného člověka, který převezme vedení a rozvoj týmu projektových manažerů a bude zároveň hlavním zástupcem developmentu směrem k řediteli pobočky v Brně a managementu v Praze.

Co bude Vaší náplní práce?

• Vedení a rozvoj development týmu v Brně
  • Odpovědnost za kvalitu, cenu a harmonogram developerských projektů od přípravy až po samotnou realizaci a předání klientům
  • Zastupování developmentu při jednání s klíčovými partnery, investory a orgány státní správy
  • Řízení náboru, onboardingu a rozvoje projektových manažerů či jiných členů týmu development oddělení
  • Řízení převzetí projektů od oddělení akvizic a předání dokončených projektů do oddělení správy
  • Reporting stavu projektů a výkonu týmu řediteli pobočky Brno a managementu v Praze
  • Eskalace rizik a problémů projektů směrem k řediteli pobočky
  • Spolupráce s obchodním/pronájmovým týmem pobočky na sladění produktové a prodejní strategie
  • Zajištění dodržování firemních standardů a metodiky projektového řízení na pobočce
  • Spolupráce s PMO na standardizaci procesů, šablon a reportingu

Koho hledáme?

• Zkušeného člověka z obdobné pozice se znalostí developerského prostředí a místních úřadů
  • Zkušenost s vedením menšího týmu
  • Znalost rezidenčního developmentu
  • Dobré komunikační schopnosti a týmový přístup

Proč pracovat u nás?

• Nabízíme motivační platové ohodnocení – fixní plat a propracovaný systém odměn
  • Podporujeme kariérní růst
  • Jsme jeden tým – pracujeme v přátelském a podporujícím pracovním prostředí, kde se můžete realizovat
  • Pořádáme pravidelné týmové aktivity – kulturní i sportovní akce, které podporují týmového ducha a společné zážitky
  • Poskytujeme skvělé benefity:
  • 5 týdnů dovolené
  • 3 sick days
  • Mobilní telefon a notebook
  • Příspěvek na stravné ve mzdě
  • Plně hrazená Multisport karta
  • Auto pro pracovní účely
  • Firemní dovolené v exotických destinacích
  • Lekce angličtiny s rodilým mluvčím
  • Školení podporující Váš profesní růst
  • Denně čerstvé ovoce a káva

Podporujeme smysluplné projekty: https://psn.cz/podporujeme

V případě, že Vás tato pracovní příležitost zaujala a splňujete uvedené požadavky, zašlete nám prosím svůj životopis.

Těšíme se na Vaši reakci!

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Firemní akce, Možnost delšího neplaceného volna

Kdo hledá:
PSN s.r.o. (Zaměstnavatel)