23. září

HR Generalista/ka – Pravá ruka pro HR Business Partnery

HOPI s.r.o.
Říčany, – Jažlovice

Baví tě personalistika a oblast HR je pro tebe srdeční záležitostí? Máš rád/a pořádek v papírech a v Excelu a potěší tě, když všechno sedí tak, jak má?

Do našeho HR týmu hledáme energického/ou a organizačně schopného/ou parťáka/čku, který/á nám pomůže s každodenní HR administrativou a bude klíčovou podporou našich HR Business Partnerů.

Hledáme někoho, komu nevadí rutina, baví ho práce na počítači a má rád/a, když má ve věcech systém a pořádek.

Budeš důležitou součástí našeho HR týmu a budeš mít možnost poznat, jak HR funguje v prostředí velké logistické firmy.

🤝 Co bude tvoje práce?

• HR administrativa – příprava pracovněprávní dokumentace a správa dat v našich systémech (zadávání a kontrola údajů, aktualizace dat, práce s dokumenty).
  • Podpora HRBP – budeš připravovat vše potřebné pro naše HR Business Partnery, pomáhat jim s každodenní agendou, přípravou dokumentů apod.
  • Evidence a kontrola – budeš hlídat, aby byly dokumenty, údaje a další HR náležitosti správné a včas.
  • Podpora při náboru a náborových kampaních – administrativní část náboru, práce s kandidáty a příprava podkladů.
  • Administrace interních benefitů
  • Další HR úkoly, které přijdou v průběhu...

🔥 Koho hledáme?

• Máš alespoň 2 roky zkušeností v HR nebo HR administrativě a orientuješ se v českém zákoníku práce.
  • Baví tě administrativa a nevadí ti část pracovního dne strávit u počítače.
  • Excel, Word, e-mail a další systémy jsou pro tebe parťáci, ne nepřátelé.
  • Jsi pečlivý/á a všímáš si detailů – „to nějak projde“ u nás není úplně metoda.
  • Umíš si práci zorganizovat a dotahuješ věci do konce.
  • Jsi samostatný/á, spolehlivý/á a umíš si poradit.
  • A hlavně – hledáme někoho, kdo bude týmový/á a lidsky zapadne do našeho HR týmu.

🎁 Co za to nabízíme?

• Fajn HR tým, který ti pomůže, když si nebudeš vědět rady.
  • Stabilní práci v HR, kde budeš mít jasno v tom, co je tvoje agenda.
  • Možnost učit se od zkušených HRBP a postupně převzít vlastní agendu.
  • 5 týdnů dovolené
  • Stravenkový paušál
  • MultiSport kartu
  • Kávu a ovoce na pracovišti

✉️ Zaujalo tě to?

Pošli nám svůj životopis nebo LinkedIn.

Pokud tě baví HR administrativa, máš rád/a pořádek a hledáš tým, kde se nebudeš bát zeptat ani zasmát, rádi tě poznáme.

Těšíme se na tebe!

Kdo hledá: