Hledáme Datového analytika/Engineera, který je schopen efektivně komunikovat a nebojí se ponořit do technických detailů.
Co budeš mít na starosti:
- Spolupráci s uživateli v podniku k porozumění jejich potřeb a následné vytváření technických požadavků.
- Provádět komplexní analýzu IT systémů, procesů a dat klientů.
- Navrhovat a předkládat IT řešení, která odpovídají cílům klienta a best practices odvětví.
- Udržovat aktivní komunikaci s klienty a zajišťovat stabilní průběh projektů.
- Spoluzaštitovat E2E projekty, které zajistí včasnou a nákladově efektivní dodávku.
- Spolupracovat s týmem IT profesionálů.
- Držet krok s novými trendy a technologiemi v oblasti IT pro poskytování inovativních řešení.
Budeme si rozumět, pokud:
- Máš znalosti SQL a praktické zkušenosti se zpracováním dat.
- Ovládáš koncepční i datové modelování.
- Disponuješ praxí v datovém modelování nad rámec teoretického studia.
- Rozumíš ETL procesům a databázím.
- Máš zkušenosti s datovými sklady (DWH), včetně znalosti jejich vrstev a principů.
- Plynně komunikuješ anglicky.
- Jsi proaktivní, umíš analyzovat a řešit problémy, a máš silné analytické myšlení.
- Je komunikativní a dokážeš vést konstruktivní dialog se zákazníky.
Výhodou bude, pokud máš zkušenosti s:
- Vizualizačními nástroji (Power BI, Tableau).
- Programovacími jazyky jako Python.
- Nástroji pro modelování, jako jsou Enterprise Architect nebo PowerDesigner.
Co nabízíme
- Patříme mezi nejúspěšnější české IT firmy – jsme lídři v oblasti data managementu a AI, na trhu jsme již 26 let a naši konzultanti působí na projektech ve 40 zemích.
- Pracovní poměr na dobu neurčitou.
- Možnost profesního růstu a s tím souvisejícího růstu finančního ohodnocení.
- Férové jednání, kolegiální atmosféru a prostor pro vlastní iniciativu.
- Krásné kanceláře v Mississippi House v Karlíně.
Mimo to se můžete těšit na
- 25 dnů volna do začátku a za každý rok u nás jeden den volna navíc.
- Flexibilní pracovní dobu a home office 2 dny v týdnu.
- Multisport kartu nebo příspěvek do Cafeterie, který lze využít na různé volnočasové aktivity.
- Výbornou kávu, velký výběr čajů a dalších nápojů + svačinové a ovocné bedýnky plné dobrot.
- Slevy u našich partnerů – na elektroniku, kulturu i služby.
- Dny FIT Adastra – odborná vyšetření, konzultace a různé aktivity na podporu fyzické i psychické kondice.
- Den placeného volna navíc na dobrovolnické aktivity dle vašeho výběru.
- Placené volno navíc, pokud doprovázíte svého prvňáčka v první školní den.
- Po 3 letech u nás možnost sabbatical leave.
- Neformální atmosféru a společenské i sportovní akce – lezecká stěna, laser games, beach volejbal a další.
Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů, Vlastní organizace náplně práce
- Kdo hledá:
- ADASTRA CZ s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Typ úvazku:
- Plný úvazek