22. září

Team Leader skladu a provozu | Automotive 🚗📦 - Mergon Czech s.r.o.

Mergon je irská společnost zabývající se oblastí vyfukování a vstřikování plastů. Jsme významným dodavatelem produktů pro přední výrobce v automobilovém, průmyslovém a zdravotnickém sektoru. Mezi naše zákazníky patří nejvýznamnější mezinárodní společnosti jako Bosch, BMW, Audi, Jaguar, Grohe nebo Xerox. Neustále hledáme talentované, nadšené a energické lidi, aby se k nám připojili a pomáhali v dalším růstu.

Máte zkušenosti ze skladu, baví vás vedení lidí a chcete mít reálný dopad na hladký chod logistiky? Chcete být součástí stabilní mezinárodní společnosti, která dodává předním světovým automobilkám?

Do našeho týmu hledáme kolegyni nebo kolegu na pozici Team Leader skladu a provozu, který/á převezme odpovědnost za řízení expedičního skladu a vedení menšího týmu.

💡 Jak to u nás vypadá v číslech & praxi?

• 2 300+ paletových pozic pod vaší správou.
  • 11–12 vývozů denně, které garantují dynamické prostředí, kde se nebudete nudit.
  • 10 skladníků v týmu, pro které budete parťákem i autoritou.
  • Specifické požadavky klíčových zákazníků jako Tesla či BMW (precizní příprava zboží k expedici, tisk specifických logistických štítků, odesílání ASN).
  • Vaše pracovní doba: 9:30-18:00 pondělí až pátek

🛠️ Co bude vaší každodenní náplní práce?

• Vedení a organizace týmu: Rozdělování práce na směně, stanovování priorit a kontrola výsledků 10 členů týmu.
  • Plynulý chod expedice: Návrh a organizace nakládek, vykládek a samotné expedice zboží.
  • Administrativa & Systémy: Odesílání ASN zákazníkům (Tesla, BMW aj.), tisk logistických štítků a evidence.
  • Skladová přesnost: Provádění inventur a zpracování jejich výsledků.
  • Technika & Bezpečnost: Péče o technický stav manipulační techniky/vozidel, koordinace servisů a dohled nad dodržováním BOZP, PO a principů 5S.
  • Spolupráce & Zlepšování: Aktivní podíl na zefektivňování procesů a denní komunikace s výrobou, Customer Service a dalšími odděleními.

🎯 Co od vás očekáváme?

• Praxi min. 1 rok na obdobné vedoucí pozici ve skladu/logistice.
  • Minimálně SŠ vzdělání.
  • Zkušenosti s vedením lidí – schopnost motivovat, organizovat a pohotově rozhodovat.
  • Znalost logistických procesů, výhodou je zkušenost se specifickými požadavky automotive (např. ASN, speciální štítkování).
  • Odpovědný a samostatný přístup – umíte zachovat chladnou hlavu a efektivně řešit provozní výzvy.

🎁 Co vám nabízíme my?

• Zodpovědnou a samostatnou roli s možností reálně ovlivňovat chod skladu a přicházet s vlastními nápady na zlepšení.
  • Zázemí a jistotu silné mezinárodní výrobní společnosti.
  • Fér přístup a podporu při zaškolení.
  • Balíček firemních benefitů (stravenkový paušál, dny volna navíc, MultiSportka, firemní akce a další).

📬 Chcete do toho jít s námi?

Pošlete nám svůj životopis nebo odkaz na LinkedIn. Rádi vás uvidíme na osobním setkání u kávy a ukážeme vám náš sklad naživo!

Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie

Místo pracoviště:
Evropská 865, Modřice
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Pokročilá), Angličtina (Středně pokročilá)