🚀 Flexi Tours je první digitální cestovní kancelář na českém a slovenském trhu, která díky moderním technologiím mění způsob, jakým si lidé vybírají a rezervují dovolenou. Zaměřujeme se na dynamické zájezdy, které kombinují letenky, hotely, transfery a další cestovní služby a přinášejí zákazníkům maximální flexibilitu, široký výběr a skvělou cenu.
🌎 Rosteme, rozšiřujeme nabídku destinací a hledáme dalšího člověka do našeho Sales týmu, který bude našim zákazníkům nablízku a pomůže jim najít dovolenou přesně podle jejich představ.
Vaším hlavním úkolem bude komunikace se zákazníky a prodejci zájezdů – telefonicky, e-mailem i prostřednictvím chatu. Budete zjišťovat jejich potřeby, připravovat nabídky a dotahovat rezervace až k úspěšnému prodeji.
Součástí práce je také finalizace rezervací, práce s hotely, letenkami, transfery a dalšími cestovními službami, příprava individuálních nabídek na míru a související administrativa.
Zkrátka hledáme někoho, kdo má rád cestování, umí naslouchat zákazníkům a zároveň má obchodního ducha a chuť prodávat. ✈️
🕵🏻 Koho hledáme?
🎯 Co tě čeká?
🏖️ Na co se můžeš těšit?
🚀 Firemní kultura ve Flexi Tours:
Jsme tým 10 lidí, který spojují zkušenosti z cestovního ruchu napříč různými oblastmi – od prodeje a péče o zákazníky přes operations a produkt až po management a technologie.
Fungujeme jako startup – bez zbytečné hierarchie a korporátních procesů. Komunikujeme spolu otevřeně, každý má prostor přicházet s vlastními nápady a ovlivňovat, jak Flexi Tours funguje a kam se posouvá.
Máme také vlastní IT vývoj pod vedením CTO. Klíčová technologická řešení si tak vytváříme in-house a propojujeme zkušenosti lidí z cestovního ruchu přímo s technologiemi. Hledáme kolegy, kteří chtějí být součástí růstu Flexi Tours, nebojí se převzít odpovědnost a baví je prostředí, kde se věci skutečně tvoří a posouvají dopředu. ✈️
Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Notebook, Sleva na firemní výrobky/služby