Společnost Faiveley Transport Plzeň, s.r.o. je součástí nadnárodní korporace Wabtec, se závody po celém světe. V našem závodu v Přehýšově vyrábíme klimatizační jednotky do kolejových vozidel. Nejsme automotive, ani sériová výroba. Snažíme se plnit specifická přání našich zákazníků. Naše výrobky putují do celého světa. Do svých řad hledáme sympatické kolegy na výše uvedenou pozici. Budete-li mít zájem, zašlete nám, prosím, svůj profesní životopis.
Co vás čeká
- Příprava pracovních smluv, dodatků a dalších personálních dokumentů
- Zajištění personální administrativy během celého životního cyklu zaměstnance
- Organizace nástupů nových zaměstnanců a koordinace onboardingového procesu
- Vedení vstupních školení a představení společnosti novým zaměstnancům
- Každodenní podpora zaměstnanců a vedoucích pracovníků v personální oblasti
- Podpora zahraničních zaměstnanců během nástupu i v průběhu zaměstnání
- Komunikace s personálními agenturami, pracovnělékařskými službami a dalšími externími partnery
- Práce v HR systémech a správa personálních dat
- Správa šaten a pracovního vybavení pro nové zaměstnance
- Spolupráce na HR projektech, interních akcích a aktivitách zaměřených na zaměstnance
- Aktivní podíl na zlepšování HR procesů a každodenním fungování personálního oddělení
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
- Pečlivost, samostatnost a schopnost dotahovat věci do konce
- Schopnost stanovovat si priority a efektivně organizovat vlastní práci
- Příjemné a profesionální vystupování při komunikaci se zaměstnanci i vedoucími pracovníky
- Ochotu převzít odpovědnost za svěřené úkoly a aktivně hledat řešení
- Dobré komunikační dovednosti a prozákaznický přístup
- Schopnost vystoupit před skupinu lidí a provést nové zaměstnance jejich prvním dnem ve firmě
- Angličtinu na komunikativní úrovni pro každodenní práci se zahraničními kolegy
- Chuť učit se nové věci a dále se rozvíjet
- Týmového ducha a ochotu spolupracovat
Výhodou bude, pokud budete umět
- Mít zkušenost v oblasti personalistiky, HR administrativy nebo náboru
- Orientovat se v pracovněprávní administrativě
- Pracovat s MS Office, především Excelem
- Komunikovat s lidmi z různých kultur a prostředí
- Zkušenost s prací v HR informačních systémech
Co vám můžeme nabídnout
- Spolupráci na jeden rok prostřednictvím personální agentury s každodenní prací přímo v HR týmu společnosti Wabtec
- Odměnu 40 000 až 45 000 Kč dle vašich zkušeností a schopností
- Pestrou práci, která kombinuje administrativu, organizaci, komunikaci i každodenní kontakt s lidmi
- Možnost získat zkušenosti napříč různými oblastmi HR a podílet se na zajímavých projektech
- Každodenní využití angličtiny v mezinárodním prostředí, kde významnou část zaměstnanců tvoří kolegové ze zahraničí
- Přátelský a stabilní HR tým, který si navzájem pomáhá, sdílí zkušenosti a podporuje nové kolegy
- Podporu zkušených kolegů během zapracování i v průběhu celé spolupráce
Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na dopravu, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Možnost studijního volna