6. září

Referent kvality m/ž - GASTRO PRODUCTION s.r.o.

GASTRO PRODUCTION s.r.o. – Z důvodu navýšení kapacity hledáme nové kolegy do týmu. Tradiční česká kvalita pro celý svět! Jsme specialisté na výrobu a prodej špičkového gastronomického zařízení – od chladicího a mrazicího až po ohřevné a neutrální. Více než 30letou tradicí jsme si získali důvěru zákazníků po celém světě. Naše výrobky hrdě reprezentují českou kvalitu například v Norsku, Dánsku, Švédsku, Německu, Rakousku a dalších zemích, kam směřuje 90 % naší produkce.

Co vás čeká

• Péče o systém kvality dle ISO 9001 a jeho praktický rozvoj
  • Poradenství vedoucím pracovníkům v otázkách týkajících se kvality
  • Pravidelné a namátkové kontroly kvality ve výrobě, včetně výstupní kontroly, balení a expedice
  • Dohled nad stanovenými kritérii kvality, kontroly a uvolnění k expedici
  • Centrální přijímání, vyhodnocování a řízení zákaznických reklamací včetně zpracování a koordinace 8D reportů
  • Evidence a sledování interních odchylek kvality a dohodnutých nápravných opatření – včetně ověření jejich účinnosti
  • Podpora jednotlivých úseků při analýze příčin
  • Rozpoznávání opakujících se chyb a odvozování potenciálu ke zlepšení
  • Příprava a doprovázení interních a externích auditů kvality
  • Pravidelný, stručný report klíčových témat kvality vedení společnosti

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

• Technické vzdělání nebo srovnatelná kvalifikace
  • Praxe ve výrobní společnosti, ideálně v oblasti zajištění kvality nebo řízení kvality
  • Dobrá znalost normy ISO 9001
  • Zkušenosti s 8D reporty, řízením reklamací a analýzou příčin
  • Dobré technické myšlení a jistota při práci s technickými výkresy a specifikacemi
  • Strukturovaný, samostatný a zároveň pragmatický přístup k práci
  • Komunikační dovednosti a přiměřená míra prosazování se
  • Chuť pracovat nejen u stolu, ale pravidelně přímo ve výrobě a logistice

Vaše role u nás

Kvalita u nás není záležitostí pouze referenta kvality. Odpovědnost za kvalitu každodenní práce zůstává na jednotlivých úsecích a jejich vedoucích pracovnících. Jako referent kvality tyto úseky podporujete a radíte jim, kontrolujete dodržování dohodnutých standardů a zajišťujete důsledné řešení zjištěných problémů s kvalitou.

U zákaznických reklamací přebíráte centrální řízení procesu kvality a 8D reportu. Operativní realizace z toho vyplývajících opatření probíhá společně s příslušnými odpovědnými úseky.

Nehledáme tedy pouze kontrolora kvality ani administrátora kvality, ale pragmatického referenta kvality, který pracuje blízko u našich výrobků, naší výroby a našich zaměstnanců.

Naše chápání kvality

Kvalita má vznikat už v procesu – ne být zjištěna až při výstupní kontrole. Naše řízení kvality má být proto především pragmatické, důsledné a účinné.

Co vám můžeme nabídnout

• Hlavní pracovní poměr
  • 22 dní dovolené
  • Zdarma závodní stravování / stravenky na benefitní kartu
  • Benefitní program Edenred - příspěvek až 20.000,- ročně
  • Zvýhodněné zaměstnanecké mobilní tarify
  • Firemní akce
  • Vstup do KVALITA fitness + domácí hokejové zápasy HC Banes Motor

Závodní stravování, Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na dovolenou, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Němčina (Mírně pokročilá), Angličtina (Mírně pokročilá)