1. září

ČÍŠNÍK/SERVÍRKA- nová restaurace Bursa v Holešovické tržnici - Zátiší Catering a.s.

45 000 – 52 000 Kč/měsíc
Zátiší Group je česká gastro rodina, která už od roku 1991 mění stolování v neobyčejný zážitek. Tvoříme špičkový catering, zajišťujeme firemní stravování pro stovky hostů, provozujeme vyhlášené pražské michelinské restaurace (V Zátiší a Mlýnec) a zajišťujeme kompletní servis pro významné firemní i soukromé akce. Zakládáme si na poctivé kuchyni, prvotřídním servisu a týmu lidí, pro které je pohostinnost srdcovou záležitostí. Naše práce stojí na vášni pro pohostinnost, nekompromisní kvalitě, lidském respektu a udržitelném přístupu k přírodě i společnosti - podporujeme lokální dodavatele, snažíme se šetrně fungovat k životnímu prostředí a jsme certifikovanou společností B Corporation.

Do našeho týmu hledáme číšníka/servírku pro restauraci zaměřenou především na českou kuchyni a skvělé pivo. Restaurace Bursa má kapacitu až 200 míst uvnitř a umí se proměnit i v eventový prostor.

Společnost Zátiší Group je v gastronomickém světě více jak 30 let a otevírá novou restauraci Bursa v Holešovické tržnici. Máš zájem? Pokračuj ve čtení…😊

Náplň práce

• Obsluha hostů a péče o jejich spokojenost
  • Přijímání objednávek a servírování jídel a nápojů
  • Znalost jídelního i nápojového lístku a doporučení hostům
  • Příprava restaurace před otevřením a udržování pořádku během směny
  • Obsluha v restauraci, ale i výpomoc při eventech
  • Úzká spolupráce s kuchaři, barmanem a výčepním
  • Práce s pokladním systémem a vyúčtování hostů

Koho hledáme?

• Máš zkušenosti s obsluhou v restauraci – výhodou je zkušenost z většího nebo vytíženějšího provozu
  • Umíš komunikovat s hosty příjemně a profesionálně
  • Zvládáš práci v tempu a dokážeš si dobře zorganizovat svůj rajón
  • Máš vztah k české kuchyni a skvělému pivu z tanku
  • Domluvíš se anglicky a mluvíš plynně česky
  • Umíš fungovat jako součást týmu
  • Záleží ti na kvalitním servisu a spokojenosti hostů
  • Jsi ochotný/á pracovat v režimu krátký/dlouhý týden

Co Vám nabízíme?

• Zajímavou a různorodou práci, která propojuje gastronomii, péči o hosty a eventy
  • Stabilní zázemí renomované společnosti Zátiší Group, která je na trhu více jak 35 let
  • Pracovní smlouvu na dobu neurčitou, to se vždycky hodí
  • Nástup ideálně od 15. listopadu 2026
  • Nástupní mzda od 45 000 Kč-50 000 Kč/hrubého – za měsíc, dle zkušeností
  • Pracovní doba: krátký/dlouhý týden 11:00-23:00

Firemní benefity:

1. 50% sleva na konzumaci ve všech restauracích Zátiší Group
  2. Máme Multisportku, takže ti zasponzorujeme sport- (ty platíš 300Kč/měsíc) zbytek jde na nás
  3. Myslíme na tvoje narozeniny
  4. Doporuč kolegu a dostaneš odměnu až ve výši 25.000 Kč
  5. Bude-li třeba postaráme se o pracovní módu (oděv a boty)
  6. Jídlo a pití v pracovní době jde na náš účet
  7. Zaměstnanecké půjčky
  8. Penzijní připojištění
  9. Podpora vzdělávání a osobního rozvoje

Tak jak to vidíš? Potkáme se na Burse? :) Ozvi se nám.

Těšíme se na tebe!

Tým Zátiší Group

Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na pracovní oblečení, Firemní akce, Rozjezd zcela nového projektu, Pracovní oblečení, Vyhrazený čas na inovace, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
45 000 – 52 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Praxe a stáže
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Jiné
Odborné vyučení bez maturity
Čeština (Výborná), Angličtina (Základní)