27. srpna

Vývojový pracovník elektroniky - CRYTUR, spol. s r.o.

CRYTUR, spol. s r.o. je Firmou roku 2023 v Libereckém kraji! Jsme přední světovou společností zabývající se výrobou i opracováním syntetických krystalů a nabízíme opto-elektronická řešení pro vědu, výzkum i náročné průmyslové technologie (elektronová mikroskopie, lasery, luminofory a další). Patříme mezi české dynamicky a trvale se rozvíjející společnosti s více než 480 zaměstnanci a ročním obratem přes 650 mil. Kč. Naše kapacity stále rozšiřujeme a proto hledáme nové kolegy, kteří se společně s námi budou chtít podílet na přípravě technologií pro budoucnost. Nechte u nás svou příležitost vykrystalizovat!

Náplň práce

• vývoj a návrh SW a HW (simulace, osazení DPS, oživení, otestování, předání)
  • vývoj a návrh SW a HW pro elektro-testery (koncept, stavba, koordinace, oživení, předání)
  • zajištění zákaznické specifikace a podkladů pro nákup elektronických dílů či jiného materiálu souvisejícího s vývojem a výrobou prototypů
  • tvorba i správa vývojové dokumentace a projektových podkladů
  • zajištění řádného předání úseku procesní technologie a spolupráce na výrobní dokumentaci
  • spolupráce na dílčích aktivitách a projektech v rámci oddělení
  • zajištění podpory předsériové a sériové výroby při řešení technologických či kvalitativních problémů

Požadavky

• VŠ vzdělání v elektrotechnických oborech nebo automatizaci
  • odborné znalosti v oboru s minimální praxí 10 let
  • zkušenosti s vývojem v oblasti elektrotechniky a návrhem, osazováním DPS, oživováním a testováním
  • znalost logických obvodů
  • zkušenosti s návrhem analogových obvodů
  • základy práce v 3D CADu
  • orientace ve výkresech a technických specifikacích
  • zkušenosti s PMT, SiPM a simulací obvodů výhodou
  • znalost C/C++, C#, Python, Javascript výhodou
  • technické myšlení, flexibilita, systematičnost a důraz na dokončování svěřených úkolů
  • angličtina na komunikativní úrovni
  • dobrá uživatelská znalost PC, MS Office
  • řidičské oprávnění skupiny B

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Místo pracoviště:
Na Lukách 2283, Turnov
Na dobu neurčitou
Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)