Baví tě sociální práce, která nekončí u dveří kanceláře? Chceš pracovat s lidmi tak, aby mohli co nejvíce žít svůj vlastní život? Přidej se k nám.
Do našeho Centra duševního zdraví hledáme sociálního pracovníka nebo pracovnici, který/á chce být součástí moderní péče o duševní zdraví.
Co Vás u nás čeká?
Nebudeš sedět celý den v kanceláři. Za klienty vyrazíš tam, kde se cítí doma – do jejich domácností, na úřady, do zaměstnání nebo třeba na schůzku v kavárně.
Budeš klientům pomáhat zvládat situace, které jim v životě komplikují jejich fungování – ať už jde o bydlení, finance, zaměstnání, vztahy, komunikaci s úřady nebo orientaci v systému sociální a zdravotní podpory.
Důležitá pro nás není jen „vyřešená dávka“ nebo vyplněný formulář. Společně s klientem hledáme cestu, jak může získat větší samostatnost, stabilitu a kontrolu nad vlastním životem.
Součástí práce bude také:
Jak pracujeme?
Věříme, že duševní zdraví není jen otázkou diagnózy. Člověka vnímáme v celém jeho životním kontextu – v jeho vztazích, bydlení, práci, přáních i obavách.
Pracujeme podle principů recovery. Podporujeme klienty v tom, aby mohli žít co nejvíce podle svých představ, rozhodovat o svém životě a postupně získávat zpět to, co jim jejich obtíže vzaly.
A protože každý člověk potřebuje něco jiného, nehledáme univerzální řešení. Hledáme ho společně s klientem.
Koho to vlastně hledáme?
Člověka, který:
Zkušenost s lidmi s duševním onemocněním je výhodou, ne podmínkou. Důležitější je pro nás tvůj přístup k lidem a chuť dělat sociální práci trochu jinak.
Co Vám nabídneme?
Řidičský průkaz sk. B je pro nás podmínkou, protože za klienty vyrážíme do terénu.
Pokud Vás láká sociální práce, která se odehrává v reálném životě a ne jen v kanceláři, ozvěte se.
Volná pracovní místa máme momentálně v lokalitách: Děčín, Ústí nad Labem, Teplice
Těšíme se na Vaše reakce. Společná cesta je naším cílem.
Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Sleva na firemní výrobky/služby