5. srpna

Všeobecný praktický lékař*ka L2 na DNY ZDRAVÍ do firem s Loono (800 - 900 Kč/hod.DPČ) 🟠🟠 - Loono, z.s.

V Loono už více než 12 let učíme Česko, jak pečovat o své zdraví a předcházet vážným nemocem. Možná si pamatuješ naši virální kampaň #prsakoule.

Pro naše Dny zdraví ve firmách po celé ČR (celodenní akce zaměřené na komplexní screening a prevenci pro veřejnost i firmy) hledáme všeobecného praktického lékaře/ku L2.

Tvojí hlavní rolí bude zapojení se do Dní zdraví ve firmách, kde společně s námi jezdí i jiní odborníci - fyzioterapeuté, optometristé, dermatologové a medici, kteří přinášejí preventivní péči přímo na pracoviště.

Co přesně budeš dělat?

• Budeš provádět preventivní vyšetření (POCT diagnostika z kapky krve – cholesterol a cukr, tlak, EKG či očkování),
  • Konzultovat naměřené hodnoty a odpovídat na dotazy účastníků.
  • Dohlédneš na skupinu studentů medicíny, kteří provádějí jednotlivá měření a učí nácvik samovyšetření (prsu, varlat a kůže).

A co od tebe potřebujeme?

• Ukončený základní kmen v oboru všeobecné praktické lékařství nebo interní kmen doložený složenou kmenovou zkouškou na úrovni L2.
  • Platné členství v České lékařské komoře, zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost.
  • Příjemné a profesionální vystupování,schopnost naslouchat účastníků a umět vysvětlovat lékařská témata lidsky a srozumitelně.
  • Velkou výhodou, ale ne podmínkou je angličtina na úrovni B2 pro Dny zdraví v mezinárodních firmách.
  • Budeš-li mít zájem cestovat po České republice v rámci našich dnu zdravi, rádi Vám tuto možnost umožníme, přičemž veškeré cestovní náklady plně uhradíme.

Co Vám nabízíme?

• Byt součástí smysluplného projektu :)
  • Odměnu 800 - 900 Kč/hod. (DPČ) s možností postupného navýšení v případě oboustranné spokojenosti .
  • Kompletní zaškolení a administrativní support.

Jdeš do toho s námi? Tak nám pošli:

Svůj životopis nebo odkaz na LinkedIn, ať víme, s kým bychom spolupracovali :)

Dr. Kateřina Šédová a tým neziskovky Loono ❤️

Vzdělávací kurzy, školení, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Rozjezd zcela nového projektu, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Notebook, Sleva na firemní výrobky/služby, Dog-friendly office

Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Dohoda o pracovní činnosti (DPČ)
Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Pokročilá), Angličtina (Středně pokročilá)