3. srpna

Administrátor/ka projektu (f/m/x) - Mondi Štětí a.s.

38 000 – 45 000 Kč/měsíc
Jsme největší výrobce papírových obalů a buničiny na českém trhu a naše zaměření nás řadí do oblasti chemického průmyslu. Máme 950 zaměstnanců a každý rok se umisťujeme na medailových příčkách v soutěži Zaměstnavatel roku. Závod leží ve Štětí, v blízkosti Mělníka a Roudnice nad Labem. Většina našich zaměstnanců k nám dojíždí. Proto máme nastaven měsíční příspěvek na dopravu a u vybraných pozic i možnost částečné práce z domova.

Staňte se součástí významného investičního projektu

Chcete získat zkušenosti v mezinárodním prostředí a podílet se na realizaci jedné z nejvýznamnějších investic společnosti Mondi Štětí? Hledáme organizačně schopného a komunikativního kolegu či kolegyni, který/á bude administrativní oporou projektového týmu při výstavbě nového kotle.

Pokud vás baví organizace, administrativa, komunikace s lidmi a práce, kde je každý den trochu jiný, pak hledáme právě vás.

Co vás čeká:

• Administrativní podpora projektového týmu
  • Zakládání požadavků na objednávky v systému SAP ve spolupráci s projektovými manažery
  • Kontrola a zpracování přijatých faktur
  • Zajištění chodu projektových kanceláří (objednávky kancelářských potřeb a spotřebního materiálu)
  • Organizace a příprava meetingů včetně zajištění zasedacích místností
  • Organizace teambuildingů, pracovních setkání a dalších firemních akcí
  • Tvorba a publikace příspěvků na firemních komunikačních platformách
  • Spolupráce s kolegy napříč společností (účetnictví, controlling, nákup, provoz, PR a další oddělení)

Co od vás očekáváme:

• Minimálně středoškolské vzdělání s maturitou
  • Komunikativní znalost anglického jazyka (každodenní využití)
  • Dobrou znalost práce na PC (MS Office, zkušenost se SAP je výhodou)
  • Výborné organizační schopnosti a smysl pro pořádek
  • Pečlivost, samostatnost a zodpovědný přístup
  • Komunikační dovednosti a schopnost spolupracovat s různými týmy
  • Ochotu učit se novým věcem a aktivní přístup k řešení úkolů

Proč právě k nám?

Nabízíme příležitost stát se součástí významného investičního projektu a získat cenné zkušenosti v mezinárodní společnosti. Čeká vás různorodá práce, spolupráce se zkušenými odborníky a možnost profesního rozvoje.

Pozice je vhodná také pro absolventy, kteří chtějí nastartovat svou kariéru v projektovém prostředí a získat zkušenosti s realizací velkých investičních projektů.

Co Vám nabízíme:

• 30.000 Kč náborový bonus po úspěšném absolvování zkušební doby
  • Až 7.200 Kč měsíčně jako příspěvek na dopravu
  • Roční kafeterie 7.000 Kč – na sport, kulturu, zdraví a další oblasti, které vás baví
  • Příspěvek 70.00 0Kč na přestěhování, pokud se stěhujete za námi z větší vzdálenosti
  • Možnost práce z domova po domluvě s nadřízeným
  • Příspěvek na penzijní nebo životní pojištění – myslíme i na vaši budoucnost
  • 25 dní dovolené – pro kvalitní odpočinek
  • Káva, ovoce a voda na pracovišti zdarma po celý den
  • Přátelské pracovní prostředí a otevřená komunikace
  • Možnost kariérního růstu a dalšího vzdělávání v rámci skupiny Mondi

Zaujala Vás tato příležitost?
Pošlete nám svůj životopis a připojte se k silnému týmu, kde vaše schopnosti nezapadnou. Těšíme se na spolupráci!

Místo pracoviště:
Mondi Štětí a.s.
Litoměřická 272, Štětí 411 08, Czech Republic

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče

Místo pracoviště:
Litoměřická 272, Štětí
Plat:
38 000 – 45 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Němčina (Středně pokročilá), Angličtina (Výborná)