29. července

Hledáme zkušeného kuchaře/kuchařku do moderní kuchyně restaurace Hnízdo - IMOS facility, a.s.

42 000 – 47 000 Kč/měsíc
Zaměstnavatel: IMOS facility, a.s. www.imos-facility.cz

Zkušený kuchař / zkušená kuchařka do restaurace Hnízdo
Do restaurace Hnízdo v Brně, hledáme zkušeného kuchaře nebo kuchařku, kteří mají gastronomii opravdu v ruce.

Nehledáme začátečníka. Hledáme profesionála s praxí, který zvládá samostatnou práci, umí si dobře zorganizovat směnu a bude spolehlivou oporou našeho kuchařského týmu.

Oceníme člověka, který má chuť se dál rozvíjet, pracovat s moderními technologiemi a podílet se na kvalitě i dalším směřování naší kuchyně.

Koho hledáme:

Máš prokazatelnou praxi v profesionální gastronomii.Zvládáš samostatnou práci a organizaci svého úseku.

Rozumíš surovinám, technologickým postupům a správnému fungování kuchyně.
Záleží ti na kvalitě, čistotě a dobře odvedené práci.
Umíš fungovat v týmu a respektovat nastavené vedení kuchyně.
Jsi spolehlivý, dochvilný a profesionální.
Sleduješ nové trendy, ale zároveň víš, že základem dobré kuchyně je poctivé řemeslo.
Vyučení v oboru je výhodou. Rozhodující jsou pro nás ale skutečné zkušenosti, přístup k práci a schopnost být platnou součástí týmu.

Co vám můžeme nabídnout.

Nabízíme stabilní zaměstnání u velké akciové společnosti, plně přiznanou mzdu a pracovní smlouvu na dobu neurčitou. Čisté a moderní prostředí, výborné zázemí včetně šaten, sprchy i denní místnosti.

• 4 týdny zasloužené dovolené
  • Dotované stravování
  • Možnost Multisport karty
  • Firemní akce pro zaměstnance

Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Plat:
42 000 – 47 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Odborné vyučení bez maturity
Čeština (Výborná), Slovenština (Výborná)