24. července

Senior .NET Developer | C#, Azure & AI - Seyfor, a. s.

SEYFOR Naše společnost vyvíjí podnikové systémy, pro domácí a zahraniční společnosti, které díky našim produktům denně šetří čas i peníze, jenž mohou investovat do svého růstu. Zároveň jsme mozaikou složenou z řady firem, z nichž každá přinesla do Seyforu vlastní kulturu i zvyky. Ty jsou pro nás nevyčerpatelným zdrojem inspirace. Všechny nás spojují naše společné hodnoty – odbornost, stabilita, partnerství.

Hledáme zkušeného .NET developera, který nechce jen přepisovat zadání do kódu. Dostaneš prostor navrhovat technická řešení, ovlivňovat architekturu aplikací a dotahovat svěřené úkoly od prvního návrhu až po nasazení.

Proč by tě tahle pozice měla zajímat:

1. Budeš vyvíjet aplikace, které skutečně fungují → Zapojíš se do návrhu a vývoje aplikací postavených na C# a moderním .NET. Nebudeš pracovat pouze na izolovaných úkolech – budeš přemýšlet nad řešením v širším kontextu, jeho výkonem, škálovatelností i dlouhodobou udržitelností.

2. Propojíš klasický vývoj s umělou inteligencí → Součástí práce je také integrace velkých jazykových modelů do našich AI produktů. Dostaneš příležitost pracovat s prompt engineeringem, RAG a dalšími nástroji, které posouvají běžné aplikace směrem k moderním AI řešením.

3. Budeš pracovat v menším týmu → Čeká tě spolupráce v menším agilním týmu, ve kterém si lidé předávají zkušenosti, dělají si vzájemně code review a společně odpovídají za kvalitu výsledného řešení.

Co budeš určitě potřebovat:

• Máš praktické zkušenosti s vývojem v C#/.NET a umíš psát čistý, čitelný a dobře strukturovaný kód.
  • Rozumíš objektově orientovanému programování, návrhovým vzorům a dependency injection.
  • Máš zkušenosti s návrhem nebo vývojem webových rozhraní, například REST API, GraphQL, gRPC nebo asynchronních API.
  • Pracoval/a jsi s cloudovými službami Microsoft Azure.
  • Orientuješ se v CI/CD a máš zkušenost s GitHub Actions, Azure DevOps nebo obdobným nástrojem.
  • Unit a integrační testy vnímáš jako přirozenou součást vývoje.
  • Máš zkušenost s testovacími frameworky, mockováním a návrhem testovatelného kódu.
  • Dokážeš si převzít úkol, samostatně navrhnout postup a dotáhnout jej do konce. Přemýšlíš nad výkonem, škálovatelností a dlouhodobou udržitelností aplikace.
  • Máš zkušenost s prací v agilním nebo Scrum týmu.
  • Výhodou jsou zkušenosti s vývojem mobilních aplikací v .NET MAUI pro Android nebo iOS, používáním AI nástrojů při vývoji softwaru, návrhem nebo budováním infrastruktury pro end-to-end testy či znalost RAG.

Náplň tvé práce trochu víc technicky:

• Navrhovat a vyvíjet aplikace a jejich jednotlivé části v C#/.NET.
  • Podílet se na návrhu architektury nových funkcí a aplikačních komponent.
  • Pracovat na optimalizaci výkonu, škálovatelnosti a kvality existujících řešení.
  • Integrovat LLM modely do AI produktů.
  • Spolupracovat na tvorbě a údržbě CI/CD pipelines.
  • Účast na code reviews a společné odpovědnosti za kvalitu kódu.
  • Aktivně vyhledávat prostoru pro technická zlepšení a refaktoring.
  • Spolupracovat s vývojáři z ostatních produktových týmů.

U nás získáš:

• Práci na moderních aplikacích kombinujících .NET, cloudové služby a umělou inteligenci.
  • Malý tým, ve kterém má práce každého člena viditelný dopad.
  • Možnost rozvíjet se v oblasti LLM, RAG a dalších AI technologií.
  • Hybridní režim práce kombinující kancelář a home office.
  • Pracovní místo v kancelářích v Brně u Lužánek.

Slovo Team Leadera

Náš tým vyvíjí mobilní verze aplikace iDoklad, Profiúčtenka, Money S3, zároveň vytváří knihovny a nástroje, které se využívají v našich produktech. Tým si rozšiřuje svoje kompetence o oblast AI. Naší vizí je vyvíjet takové komponenty, které doplní stávající produkty o AI prvky.

Tým je tvořený čtyřmi seniorními developery a jedním juniorem, kteří se podílejí 40 % své kapacity právě výzkumu AI. Fungujeme ve čtrnáctidenních sprintech a denních stand upech. Máme budget i na vzdělávání, každoročně jezdíme na pražskou konferenci UPDATE.

J. Mašek

📩 Máš o pozici zájem? Just sey it!

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Dovolená více než 5 týdnů, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Vlastní organizace náplně práce

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)