22. července

Všeobecná sestra na pooperační oddělení (JIP) – Ortopedie (m/ž) - Dopravní zdravotnictví a.s.

Do týmu AGEL Polikliniky Praha Italská hledáme všeobecnou sestru pro pooperační lůžkovou péči na ortopedickém oddělení.

Budete pečovat o pacienty po ortopedických operacích v bezprostředním pooperačním období a stanete se součástí zkušeného týmu, kterému záleží na kvalitní a bezpečné péči.

Pokud hledáte moderní pracoviště, stabilního zaměstnavatele a prostředí, kde má zdravotní péče i lidský přístup stejnou váhu, rádi Vás poznáme.

Co Vás u nás čeká:

• poskytování komplexní ošetřovatelské péče pacientům po ortopedických operacích,
  • monitorace zdravotního stavu a vitálních funkcí pacientů,
  • podávání léčiv, infuzní terapie a práce se zdravotnickou technikou,
  • spolupráce s lékaři, fyzioterapeuty a ostatními členy multidisciplinárního týmu,
  • vedení zdravotnické dokumentace,
  • podíl na zajištění kvalitní a bezpečné pooperační péče,
  • aktivní účast na zlepšování kvality poskytované péče.

Koho hledáme:

• odbornou způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry dle zákona č. 96/2004 Sb.,
  • zodpovědný a profesionální přístup k pacientům,
  • schopnost samostatné práce i týmové spolupráce,
  • příjemné a empatické vystupování,
  • uživatelskou znalost práce na PC,
  • kurz ARIP výhodou
  • zkušenosti z JIP, ARO, chirurgických nebo ortopedických pracovišť jsou podmínkou.

Proč právě AGEL Poliklinika Praha?

• práce na moderním pracovišti zaměřeném na pooperační ortopedickou péči,
  • menší kolektiv, kde se lidé znají a vzájemně si pomáhají,
  • podporu zkušených kolegů při zapracování,
  • možnost dále rozvíjet své odborné znalosti,
  • zázemí společnosti AGEL – největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě,
  • stabilního zaměstnavatele, který dlouhodobě investuje do moderních technologií, kvality zdravotní péče i rozvoje svých zaměstnanců.

Co Vám nabízíme

• odpovídající mzdové ohodnocení,
  • 5 týdnů dovolené + 2 dny freedays,
  • Stravenky 150Kč/den,
  • MultiSport kartu,
  • příspěvek na penzijní připojištění,
  • podporu dalšího vzdělávání a profesního rozvoje,
  • stabilní zaměstnání u silného zaměstnavatele,
  • pracoviště v centru Prahy s výbornou dopravní dostupností.

Pošlete nám svůj životopis nebo se nám ozvěte. Rádi Vám představíme naše pracoviště osobně.

Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)