24. srpna

HR Director - Prochazka & Partners s.r.o.

80 000 – 100 000 Kč/měsíc

Rockin Capital a.s., rychle se rozvíjející skupina firem zahrnující společnosti Prochazka & Partners, MONEE TECH a Monixa, hledá zkušeného HR Directora/ku. Povede nábor klíčových a specializovaných pozic napříč firmami skupiny a zároveň bude mít na starosti kompletní HR agendu – od onboardingu, přes nastavení klíčových procesů, až po rozvoj a péči o zaměstnance.

CO VÁS ČEKÁ:

RECRUITMENT

• Nábor specializovaných a seniorních pozic napříč firmami skupiny.
  • Aktivní vyhledávání nejlepších profíků na trhu.
  • Zodpovědnost za HR marketing a budování značky dobrého zaměstnavatele pro jednotlivé firmy skupiny.
  • Průběžná analýza trhu a konkurence, příprava reportů a výstupů pro vedení.

HUMAN RELATIONS

• Samostatná práce na HR projektech na míru pro jednotlivé firmy.
  • Zodpovědnost za kompletní životní cyklus spolupracovníků v rámci náboru a onboardingu až po ukončení spolupráce.
  • Nastavení klíčových HR procesů – vzdělávání, hodnocení, rozvoj kolegů.
  • Úzká spolupráce s řediteli jednotlivých firem na personálních a organizačních otázkách, s přímým reportováním vedení skupiny.

CO VÁM NABÍDNEME?

• Vysokou míru samostatnosti a rozhodovací pravomoc v rámci HR agendy.
  • Důvěru ve vaše názory a nápady.
  • Unikátní roli, ve které poznáte zblízka fungování několika různých firem.
  • Profesionální prostředí úspěšných a rostoucích firem.
  • Umíme ocenit nadstandardní přístup k práci.
  • Stabilitu a dlouhodobou spolupráci.
  • Tým profíků, kteří se ale umějí bavit. Ne nadarmo máme v práci firemní bar.
  • Moderní zázemí v srdci Prahy na Václavském náměstí.
  • Benefity jako 5 týdnů dovolené, sick days, Multisport kartu a různé teambuildingové akce.

JAK SI VÁS PŘEDSTAVUJEME?

• Prokazatelné zkušenosti z HR v délce minimálně 5 let, ideálně včetně náboru seniorních nebo specializovaných pozic.
  • Když je potřeba, umíte si poradit v neznámé situaci a zdolat jakoukoli překážku.
  • Máte vystudovanou VŠ a profesionálně komunikujete v AJ.
  • Na LinkedInu jste jako doma a máte přehled i o dalších online kanálech, kde najít ty správné lidi.
  • HR vás skutečně baví, protože je to zejména práce s lidmi, se kterými rád/a komunikujete.

Pokud jsme vás zaujali a rád/a byste se dozvěděl/a víc, pošlete nám motivační dopis spolu se svým životopisem. Třeba to klapne a setkáme se nad šálkem dobré kávy u nás v kanceláři.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Vlastní organizace náplně práce

Plat:
80 000 – 100 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)