19. července

Case manager/ka pro projekt Start do samostatného života - O děti postaráno z.s.

20 000 – 24 000 Kč/měsíc

Věříte, že každý mladý člověk si zaslouží dostat příležitost postavit se na vlastní nohy?

Do našeho projektu Start do samostatného života hledáme zkušeného case managera nebo case managerku, který/á bude mladé lidi provázet při řešení jejich životní situace a pomůže jim hledat cestu k větší samostatnosti.
Chcete vědět, s jakými mladými lidmi budete pracovat? Více informací o projektu i cílové skupině najdete na našich webových stránkách.

Stanete se součástí multidisciplinárního týmu pod vedením garantky projektu. Na případech budete spolupracovat s koordinátorkou projektu, psychologem, psychoterapeutkou, mentorem i peer konzultantem. Věříme, že nejlepší řešení vznikají tehdy, když každý člen týmu přináší svůj odborný pohled a současně spolupracuje s ostatními.

Co bude Vaší náplní práce?

• vést individuální setkání s klienty a analyzovat jejich situaci,
  • mapovat potřeby klientů a společně vytvářet individuální plán podpory,
  • průběžně plán podpory vyhodnocovat a aktualizovat,
  • koordinovat podporu napříč odborným týmem,
  • připravovat a vést případová setkání s klientem i zapojenými odborníky,
  • vyhledávat a zprostředkovávat návazné služby,
  • spolupracovat se školami, OSPODy, zdravotníky, úřady práce i dalšími organizacemi,
  • vést kvalitní dokumentaci a záznamy o průběhu podpory,
  • podílet se na rozvoji projektu a dobré praxe case managementu.

Koho hledáme?

Hledáme člověka, který:

• má minimálně středoškolské vzdělání a zkušenosti z oblasti sociálních, pedagogických nebo pomáhajících profesí,
  • dokáže navazovat partnerský vztah s klientem a současně udržet profesionální hranice,
  • umí převzít odpovědnost za vedení svých případů,
  • přemýšlí v souvislostech a hledá dlouhodobě funkční řešení,
  • umí komunikovat s odborníky i institucemi,
  • dokáže si dobře organizovat práci,
  • je otevřený zpětné vazbě a mezioborové spolupráci.

Proč pracovat právě u nás?

Nabízíme Vám:

• úvazek 0,5-1,0 (uvedená mzda odpovídá úvazku 0,5)
  • odpovídající finanční ohodnocení
  • smysluplnou práci s reálným dopadem na život mladých lidí,
  • spolupráci v multidisciplinárním týmu, ve kterém na náročné situace nejste sami,
  • pravidelné případové konzultace a sdílení zkušeností napříč profesemi,
  • důvěru ve Vaši odbornost a prostor pro samostatnou práci,
  • možnost podílet se na rozvoji moderních metod podpory mladých lidí,
  • zaměstnanecké benefity.

Jak u nás spolupracujeme

Naše služby se stále rozvíjejí. Hledáme proto člověka, který dokáže přinášet vlastní odborný pohled, ale zároveň chápe, že dobré změny vznikají postupně – nasloucháním, spoluprací a ověřováním v praxi.

Věříme, že kvalitní pomoc klientům nevzniká díky jednotlivcům, ale díky týmu odborníků, kteří spolu otevřeně komunikují, sdílejí informace a společně hledají nejlepší řešení pro klienta.

Zaujala Vás tato pozice?

Pošlete nám svůj životopis a několik vět o tom, proč Vás práce case managera baví a co Vás na této pozici oslovilo.

Budeme se těšit na osobní setkání.

Možnost si napracovat hodiny, Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Children-friendly office, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Firemní školka

Plat:
20 000 – 24 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)