16. července

👉 Elita pro Vodafone: Nastartuj nový projekt! Hledáme profíky v Brně - MediaCall, s.r.o.

25 000 – 40 000 Kč/měsíc
Mediacall je jedno z největších kontaktních center v ČR s více než 20letou tradicí. Nové kolegy kompletně zaškolíme a poskytneme jim podporu díky našim dlouholetým zkušenostem a profesionálnímu přístupu. Klientům poskytujeme telemarketingové služby a zákaznickou podporu, stejně jako backoffice a průzkumy nejrůznějšího charakteru.

Hledáme zkušené parťáky, kteří s námi úspěšně rozjedou prestižní projekt pro technologického giganta Vodafone. Pokud ukážeš svou šikovnost, dravost a prodejní výsledky, dostaneš u Vodafone jedinečnou šanci vyrůst do manažerské role a jako supervizor sestavit, vést a rozvíjet svůj vlastní tým operátorů!

Vzhledem k vysoké náročnosti kampaně startujeme přímo na naší brněnské pobočce. Jakmile se ale plně zapracuješ, prokážeš stoprocentní samostatnost a stabilní nadstandardní výsledky, rádi ti do budoucna umožníme individuální home office.

🚀 Tvoje kariérní cesta u nás (Jak půjde čas?):

• Fáze 1 – Rozjezd s garantovaným bonusem: Začneme podrobným zaškolením v Brně. Do začátku ti nad rámec základní hodinové mzdy 135 Kč garantujeme i bonus ve výši 25 Kč za hodinu. V prvním měsíci tak máš jistý příplatek 4 000 Kč (při 8h úvazku).
  • Fáze 2 – Stabilizace a plný výdělek: Po zapracování může tvůj měsíční výdělek dosáhnout až 45 000 Kč.
  • Fáze 3 – Tvůj vlastní tým: Mezi novými kolegy aktivně hledáme budoucího supervizora. Pokud porozumíš problematice a tvůj přístup bude nad očekávání, posuneme tě na manažerskou pozici s odpovědností za vlastní lidi.

Jaký bude tvůj denní chléb?

• Aktivní telefonická komunikace se stávajícími i novými klienty, zjišťování jejich potřeb a prodej telekomunikačních služeb (mobilní tarify, internet, televize).
  • Pravidelné online i osobní meetingy s kolegy na brněnské pobočce.
  • Uživatelská práce na PC v interních systémech.

Co potřebujeme od tebe?

• V minulosti alespoň 1 rok souvislé praxe v telekomunikacích s telefonním prodejem i více produktů najednou.
  • Přesný životopis – uveďte prosím konkrétní délku působení na jednotlivých pozicích a potvrďte, že šlo v hovoru i o prodej.
  • Preferujeme předchozí zkušenost s prodejními kampaněmi z telco oboru (Vodafone, O2, T-Mobile apod.). Nehledáme uchazeče na krátkodobé přecházení mezi call centry.
  • Výborné komunikační a prodejní argumentační dovednosti.
  • Lokalitu Brno a blízké okolí pro každodenní docházení na pobočku.

Co jsme si pro tebe připravili (Benefity):

• 💰 Atraktivní finanční růst s transparentními bonusy podle výkonu bez stropu.
  • Flexibilní pracovní dobu (PO–PÁ, žádné víkendy ani noční směny).
  • Možnost postupného přechodu na Home Office po úspěšném zapracování.
  • 🍽️ Stravenkový paušál a benefitní systém Pluxee (příspěvky na sport, kulturu a volný čas).
  • 🎁 Pravidelné firemní soutěže o hodnotné ceny a skvělé firemní akce.
  • 🎓 Kompletní zaškolení, neustálou podporu zkušených kolegů a hrazené vzdělávací kurzy.
  • 🚀 Reálnou možnost vybudovat si kariéru a stát se vedoucím vlastního týmu.

Zaujala tě tato příležitost a máš za sebou prokazatelné úspěchy v aktivním prodeji? Zašli nám svůj životopis a pojďme se potkat na brněnské pobočce!

📞 Stačí zaslat životopis a o zbytek už se postaráme my.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Možnost si napracovat hodiny, Práce převážně z domova, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Children-friendly office, Dog-friendly office

Plat:
25 000 – 40 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO), Dohoda o pracovní činnosti (DPČ), Jiné
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)