15. července

Sociální pracovník/pracovnice - Společnost DUHA, z.ú.

38 000 – 42 000 Kč/měsíc
Společnost DUHA, z. ú. sociální služby pro dospělé osoby s mentálním znevýhodněním

Služba Chráněného bydlení ve Společnosti DUHA hledá do svého týmu nového kolegu či kolegyni.

Hledáte smysluplnou práci, jste komunikativní a rád/a spolupracujete v týmu? Jste zodpovědný a empatický člověk, který chce podporovat dospělé lidi s mentálním znevýhodněním na jejich cestě životem? Budete součástí vedení služby, kde potřebujeme aktivního a flexibilního parťáka – týmového hráče, který se nebojí přijímat změny.

Náplň práce:

• Agenda týkající se sociální práce (základní sociální poradenství, jednání se zájemci o službu, vedení dokumentace, komunikace s úřady, podpora klientů, spolupráce s návaznými službami, hlášení na registr a další)
  • Metodická práce: tvorba, aktualizace a zavádění standardů kvality do praxe, zaškolování asistentů a jejich podpora a kontrola v oblasti individuálního plánování, podílení se na hodnocení a rozvoji služby, a další)
  • Práce v týmu a metodická podpora
  • Účast na pravidelných poradách týmů.
  • Asistence u klientů.
  • Aktivně přináší podněty pro zlepšování kvality služby a života dospělých lidí s mentálním znevýhodněním

Požadujeme:

• Kvalifikaci pro výkon sociálního pracovníka, VŠ/VOŠ dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách
  • Pozice je vhodná i pro absolventy
  • Skutečný zájem o práci s naší cílovou skupinou
  • Výborné komunikativní schopnosti a pečlivost

Nabízíme:

• Práci na plný úvazek
  • Mzda 38 000 – 42 000 Kč
  • 6 týdnů dovolené
  • Stravenky
  • MultiSport kartu
  • Možnost občasné práce z domova
  • Zajímavou a různorodou práci v přátelském týmu

Podmínky k zařazení do výběrového řízení:

Zaslání strukturovaného životopisu a motivačního dopisu, ve kterém nám vysvětlíte, proč vás láká práce sociálního pracovníka/ice u lidí s mentálním znevýhodněním. Vybrané kandidáty zkontaktujeme a pozveme na osobní pohovor. Výběrové řízení je dvoukolové.

Společnost DUHA, z.ú. si vyhrazuje právo výběrové řízení prodloužit, ukončit dříve, případně nevybrat žádného z kandidátů.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Children-friendly office, Dog-friendly office

Plat:
38 000 – 42 000 Kč/měsíc