14. července

Junior vývojář/ka slotových her - Development 777 s.r.o.

35 000 – 45 000 Kč/měsíc

Junior vývojář/ka slotových her
Do našeho týmu hledáme kolegu nebo kolegyni na pozici Junior vývojáře slotových her. Pozice je velmi vhodná i pro absolventy!

Nejde o vývoj klasických webových aplikací. Pracujeme především s JavaScriptem, PixiJS a naším interním frameworkem. Grafiku, animace i zvuky si připravujeme inhouse a na tobě bude dát hře život.

Co si pod tím představit?

Tvým úkolem bude naprogramovat herní logiku, vyladit chování, animace a celkovou flow hry tak, aby byla funkční a hráče bavila. Ve zkratce se postaráš o to, aby výsledná hra fungovala přesně podle návrhu, který dostaneš. Na tom všem budeš spolupracovat s designéry her, QA testery a kolegy vývojáři.

Jaká bude tvoje náplň práce?

• Vývoj her: Vývoj slotových her s využitím našeho interního frameworku.
  • Herní logika: Propojování grafiky, animací a zvuků do funkční hry. Nastavování herní logiky, animací, timingu a chování jednotlivých prvků.
  • Odpovědnost za kvalitu: Průběžné ladění, opravy chyb a optimalizace výsledné hry.
  • Spolupráce v týmu: Úzká spolupráce s game designéry, grafiky, animátory, QA i ostatními vývojáři v rámci nastavených produkčních postupů a termínů.

Bez čeho se u nás neobejdeš?

• Vzdělání: Minimálně dokončené středoškolské vzdělání.
  • JavaScript: Praktická (klidně i školní/projektová) zkušenost s vývojem v JavaScriptu.
  • PixiJS: Zkušenost s vývojem v knihovně PixiJS (nebo chuť se v ní rychle zdokonalit).
  • Git: Znalost práce s verzovacím systémem Git.
  • Angličtina: Komunikativní znalost na úrovni B2 (pro práci s dokumentací i komunikaci).
  • Proaktivita a spolehlivost: Umíš pracovat samostatně, efektivně, dotahuješ věci do konce a zvládáš termíny.
  • Komunikace: Dokážeš spolupracovat s ostatními členy týmu a konstruktivně pracovat se zpětnou vazbou.

Velkou výhodou pro tebe bude:

• Zkušenost s TypeScriptem.
  • Zkušenost se Spine 2D.
  • Pokud tě baví slotové hry nebo gaming obecně.

Co ti za to nabídneme?

• Mzda: 35 000 Kč až 45 000 Kč (dle tvých dosavadních zkušeností).
  • Flexibilita: Práce v Brně s možností full remote (práce kompletně z domova) po zapracování. Pružná pracovní doba s fixním core timem.
  • Práci na HPP v zázemí stabilního online herního oddělení.
  • Špičkové vybavení (výkonný notebook + periferie).
  • Stravenkový paušál a pravidelné ovocné dny v kanceláři.
  • Kvartální teambuildingové akce, narozeninové benefity, sick days, 5 týdnů dovolené.
  • Fajn tým, přátelský kolektiv a neformální atmosféru.
  • Čeká tě práce na projektech, které se dostávají k velkému množství hráčů po celém světě.

Zaujalo tě to? Pošli nám své CV a nezapomeň připojit odkaz na svůj GitHub/Git. Rádi se podíváme na tvé projekty a ozveme se ti zpět!

Mobilní telefon, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Rozjezd zcela nového projektu, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie

Plat:
35 000 – 45 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)