Hledáte práci, která má smysl a nabízí prostor pro růst? Přidejte se k TI Automotive!
V TI Automotive propojujeme technické know-how s inovacemi, které mění svět mobility. Jsme globálním lídrem v oblasti kapalinových systémů pro automobily – už téměř 100 let dodáváme špičkové technologie vozidlům po celém světě.
Právě nyní hledáme talentované kolegy a kolegyně, kteří chtějí být součástí rychle měnícího se týmu a posouvat hranice technologií dál.
Do našeho libereckého týmu hledáme zkušeného HSE Supervisora, který převezme odpovědnost za oblast BOZP, požární ochrany a ochrany životního prostředí. Pozice zahrnuje dohled nad dodržováním legislativních požadavků a interních standardů, řízení rizik, podporu bezpečné firemní kultury a realizaci opatření vedoucích ke zlepšování pracovního prostředí. Součástí role je také spolupráce s vedoucími pracovníky, vedení školení, koordinace auditů a podpora projektů zaměřených na bezpečnost a udržitelnost. Úspěšný kandidát bude mít klíčový vliv na vytváření bezpečného a zdravého pracovního prostředí v našem výrobním závodě.
Co Vás na pozici čeká?
- odpovědnost za oblast BOZP, PO a ochrany životního prostředí v souladu s legislativními požadavky a interními standardy společnosti
- zajišťování souladu s požadavky ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949 a zákaznickými standardy
- spolupráce na interních, zákaznických a certifikačních auditech a podpora plnění požadavků systému řízení kvality IATF 16949
- provádění interních auditů, inspekcí pracovišť a hodnocení rizik
- vyšetřování pracovních úrazů, incidentů a návrh preventivních opatření
- organizace a vedení školení zaměstnanců v oblasti HSE
- spolupráce s vedoucími pracovníky na zlepšování bezpečnosti práce a pracovního prostředí
- komunikace s orgány státní správy, externími auditory a poskytovateli HSE služeb
- sledování legislativních změn a jejich implementace do firemních procesů
- příprava reportů a pravidelné vyhodnocování HSE ukazatelů
- aktivní podpora kultury bezpečnosti a neustálého zlepšování v rámci výrobního závodu
Koho hledáme?
- SŠ/VŠ vzdělání
- zkušenosti v oblasti BOZP, PO a ochrany životního prostředí ve výrobní společnosti
- znalost české legislativy v oblasti BOZP, PO a OŽP
- orientaci v požadavcích ISO 14001, ISO 45001 a IATF 16949
- aktivní znalost anglického jazyka pro komunikaci v mezinárodním prostředí
- schopnost samostatně řídit svěřenou oblast a prosazovat změny
- analytické myšlení, systematický přístup a výborné komunikační dovednosti
- odbornou způsobilost v prevenci rizik podmínkou
- odbornou způsobilost v požární ochraně podmínkou
- znalost problematiky ADR a přepravy nebezpečných věcí výhodou
Připojte se k nám a užívejte si skvělé benefity!
- pracovní doba: 37,5 hodiny týdně
- moderní pracovní prostředí: čisté, pohodlné a vybavené nejnovější technologií
- dovolená: 25 dní na regeneraci a odpočinek
- stravenkový paušál: 123,90 Kč na každý pracovní den, abyste si mohli dopřát skvělý oběd
- Pluxee účet: 1.300 Kč měsíčně po zkušební době
- náborový příspěvek: 20.000 Kč pro každého nováčka podle interních pravidel
- MULTISPORT karta: možnost získání zvýhodněné karty pro aktivní životní styl
- příspěvek na penzijní připojištění: 750 Kč měsíčně po zkušební době
Zaujala Vás tato příležitost? Ozvěte se nám – těšíme se na Vás!