14. července

Projektový manažer/manažerka - EKS

47 700 Kč/měsíc
Jsme vzdělávací a poradenská organizace, která usiluje o to, aby lidé byli v práci spokojení. Našemu oboru se říká kariérové poradenství. Více než 20 let rozvíjíme jednotlivce i celé týmy. Našim klientům pomáháme najít to správné povolání, ve kterém by se cítili naplnění. Organizace podporujeme v tom, aby vytvořily pracovní prostředí, kde se všichni cítí dobře.

EKS přijme manažera/ku projektů v oblasti kariérového poradenství a vzdělávání

Nabízíme práci na celý pracovní úvazek s nástupem od přelomu září a října v kanceláři v Praze. Manažer/ka bude mít v kompetenci koordinaci projektů financovaných z ESF, zaměřených na vzdělávání a rozvoj kompetencí (osoby 50+). Manažer/ka bude zajišťovat nábor do projektových aktivit, logistiku a komunikaci s klienty a klientkami. Též se bude podílet na propagaci projektů a marketingových aktivitách celé organizace, zejména správu online kampaní a přípravy našeho newsletteru.

Požadujeme:

● velmi dobré organizační schopnosti

● zkušenost s řízením projektů či jinou koordinací

● kreativní myšlení

● kvalitní písemný projev

● preciznost a systematičnost, dotahování do konce

● samostatnost a zodpovědnost

● pokročilou znalost MS Office, schopnost pracovat a sociálními sítěmi (Facebook, LinkedIn)

● znalost AJ minimálně na úrovni B2

● motivaci pracovat v oblasti vzdělávání a poradenství

● zkušenosti z marketingu či propagace výhodou

● zkušenosti s grafikou výhodou (příprava grafických návrhů, práce s Canva aj.)

● orientace ve finančním plánování výhodou

Nabízíme:

● různorodou a smysluplnou práci v přátelském kolektivu

● možnost uplatňovat a rozvíjet vlastní dovednosti a nápady

● možnost dalšího vzdělávání a růstu

● časovou flexibilitu

● 5 týdnů dovolené

● nástupní plat 47 700 Kč s možností růstu

Délka trvání: do 30.9.2027 s možností prodloužení

Nástup: dle domluvy na přelomu září a října 2026

Reakce na tuto nabídku přijímáme do 16.8.2026. K nim prosím předkládejte strukturovaný životopis a motivační dopis.

Vybraní kandidáti a kandidátky budou pozváni ke dvoukolovému konkurzu, který se bude konat ve dnech 19.-20.8. a 26.8. (může být změněno).

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Individuální rozvržení pracovní doby, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Flexibilní začátek/konec pracovní doby

Plat:
47 700 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Pracovní smlouva, Dohoda o pracovní činnosti (DPČ)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)