Hledáme člověka, který dokáže proměnit zajímavé nápady v kvalitní projekty. Dejte nám o sobě vědět!
Čmelák – Společnost přátel přírody patří mezi nejvýznamnější neziskové organizace zaměřené na praktickou obnovu krajiny a ochranu přírody v České republice. Připravujeme a realizujeme projekty za desítky milionů korun a chceme posunout jejich přípravu na další úroveň.
Aktuálně vytváříme nový úsek Příprava a řízení revitalizačních projektů a hledáme jeho vedoucí/vedoucího.
Pokud Vás vybereme, budete členem nejužšího vedení organizace a převezmete odpovědnost za celý proces přípravy projektů od prvotního návrhu až po jeho úspěšné dokončení.
Co bude vaší odpovědností?
Budete řídit zejména:
Vaším úkolem nebude fyzická realizace v terénu, budete odpovědný/odpovědná za to, aby byly projekty odborně kvalitně připravené, dobře řízené a úspěšně dotažené.
Koho hledáme?
Hledáme člověka, který:
Výhodou jsou zkušenosti s řízením projektů v oblasti ochrany přírody, krajinářství, vodního hospodářství, lesnictví nebo stavebnictví.
Co nabízíme?
Pozice je koncipována jako dlouhodobá manažerská role s jasnou možností dalšího profesního i mzdového růstu podle převzaté odpovědnosti a dosažených výsledků.
Mobilní telefon, Firemní rekreační zařízení, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Notebook, Vlastní organizace náplně práce