14. července

Vedoucí úseku přípravy a řízení revitalizačních projektů - Čmelák - Společnost přátel přírody z.s.

55 000 – 65 000 Kč/měsíc
Čmelák – Společnost přátel přírody je profesionální nezisková organizace, která již přes 30 let připravuje a realizuje konkrétní revitalizační projekty, které zlepšují stav naší krajiny a podporují její biodiverzitu. Spravujeme desítky přírodních lokalit, každoročně obnovujeme a vytváříme nová místa pro přírodu a zároveň zapojujeme do naší práce veřejnost, dobrovolníky i firmy. Rozsah a záběr našich aktivit neustále rozšiřujeme a proto průběžně hledáme nové kolegy a kolegyně, kteří by se k nám chtěli přidat.

Hledáme člověka, který dokáže proměnit zajímavé nápady v kvalitní projekty. Dejte nám o sobě vědět!

Čmelák – Společnost přátel přírody patří mezi nejvýznamnější neziskové organizace zaměřené na praktickou obnovu krajiny a ochranu přírody v České republice. Připravujeme a realizujeme projekty za desítky milionů korun a chceme posunout jejich přípravu na další úroveň.

Aktuálně vytváříme nový úsek Příprava a řízení revitalizačních projektů a hledáme jeho vedoucí/vedoucího.

Pokud Vás vybereme, budete členem nejužšího vedení organizace a převezmete odpovědnost za celý proces přípravy projektů od prvotního návrhu až po jeho úspěšné dokončení.

Co bude vaší odpovědností?

Budete řídit zejména:

• přípravu konkrétních revitalizačních projektů
  • odborné projektové manažery,
  • plánování projektových kapacit,
  • odbornou kvalitu projektů,
  • harmonogramy a rozpočty,
  • řízení projektů během jejich realizace,
  • komunikaci s poskytovateli dotací
  • a zároveň dlouhodobý rozvoj celého úseku.

Vaším úkolem nebude fyzická realizace v terénu, budete odpovědný/odpovědná za to, aby byly projekty odborně kvalitně připravené, dobře řízené a úspěšně dotažené.

Koho hledáme?

Hledáme člověka, který:

• umí převzít odpovědnost,
  • dokáže koordinovat odborníky různých profesí,
  • přemýšlí systematicky,
  • umí stanovovat priority,
  • má přirozenou autoritu,
  • chce budovat nový úsek, nejen převzít existující agendu,
  • nehledá jednoduchou práci na 8 hodin.

Výhodou jsou zkušenosti s řízením projektů v oblasti ochrany přírody, krajinářství, vodního hospodářství, lesnictví nebo stavebnictví.

Co nabízíme?

• jednu z klíčových manažerských pozic v organizaci a členství v nejužším vedení Čmeláka,
  • samostatnost a prostor pro vlastní nápady,
  • možnost vybudovat a rozvíjet nový úsek,
  • práci, která má viditelný dopad a výsledky v krajině.

Pozice je koncipována jako dlouhodobá manažerská role s jasnou možností dalšího profesního i mzdového růstu podle převzaté odpovědnosti a dosažených výsledků.

Mobilní telefon, Firemní rekreační zařízení, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Notebook, Vlastní organizace náplně práce

Plat:
55 000 – 65 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Vysokoškolské / univerzitní