9. července

REACH & Product Safety specialista - Wacker-Chemie, s.r.o.

U nás to funguje díky chemii. Dáváme život silikonu, který najdete v medicíně, elektronice i autech. Je nenápadný, a přesto drží věci pohromadě – stejně jako spolu drží náš tým. Základem naší práce je rovnováha, spolupráce a respekt k přírodě. Díky inovacím chráníme planetu i zlepšujeme každodenní život. Nechte svou kariéru jiskřit tam, kde nápady vytvářejí reakce.

Chcete se stát odborníkem na chemickou legislativu a podílet se na tom, aby naše produkty splňovaly regulatorní požadavky po celém světě?

Do našeho týmu v Plzni hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici:

REACH & Product Safety specialista

Co Vás na této pozici čeká?

• Koordinace registrací chemických látek dle evropské legislativy REACH a dalších mezinárodních předpisů.
  • Sledování legislativních změn v oblasti chemických látek a vyhodnocování jejich dopadu na naše produkty a podnikání.
  • Koordinace získávání podkladů potřebných pro registrace látek, včetně analytických studií a ověřování podmínek použití.
  • Spolupráce s interními i externími partnery zapojenými do registračních procesů.
  • Podpora implementace nových regulatorních požadavků v rámci obchodní jednotky SILICONES.
  • Poskytování odborné podpory kolegům i zákazníkům v oblasti chemické legislativy a registrací látek.
  • Reprezentace společnosti v odborných pracovních skupinách, registračních konsorciích a mezinárodních expertních týmech.
  • Spolupráce na zlepšování procesů a správy produktových dat souvisejících s regulatorními požadavky

Co by Vám nemělo chybět?

• VŠ vzdělání v oboru chemie nebo příbuzném oboru
  • Zkušenosti v oblasti chemické legislativy, ideálně REACH, výhodou
  • Znalost silikonové chemie, chemické analýzy nebo práce se silikonovými produkty výhodou
  • Velmi dobrá znalost anglického jazyka slovem i písmem
  • Schopnost samostatné práce, systematický přístup a orientace na detail
  • Dobré komunikační a organizační schopnosti
  • Schopnost spolupracovat v mezinárodním prostředí a koordinovat různé zainteresované strany
  • Zkušenosti s projektovým řízením jsou výhodou
  • Ochota absolvovat úvodní zaškolení v německém Burghausenu (cca 2 měsíce) a následně pravidelně cestovat do Německa

Co můžeme nabídnout?

• Profesní rozvoj v rámci stabilní mezinárodní společnosti
  • Zajímavé platové ohodnocení (s ročním bonusem až 15%)
  • Zkrácenou pracovní dobu 7,5 hod/den
  • Stravenkový paušál 129 Kč/den
  • Příspěvek na dopravu 100 Kč/den
  • Flexi pass 20 000 Kč/rok – příspěvek na sport, zdraví, kulturu
  • Příspěvek na dovolenou 10 000 Kč/rok
  • Příspěvek na Vánoce 10 000 Kč/rok
  • 5 týdnů dovolené a za každý třetí odpracovaný rok ve společnosti 1 den dovolené extra
  • 3 dny sick leave za rok
  • Penzijní pojištění 4 166 Kč/měsíc
  • Možnost home office až 50%

… a mnohem více!

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Příspěvek na dovolenou, Dovolená více než 5 týdnů, Individuální rozvržení pracovní doby, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Vysokoškolské / univerzitní