ESET patří mezi několik málo středoevropských technologických firem s globálním renomé. A jeho reputaci dnes z velké části tvoří to, co o něm říkají média, novináři a partneři. Hledáme zkušeného PR manažera nebo manažerku, k převzetí odpovědnosti za komunikační strategii a směřování značky na českém trhu, vedení týmu 2-3 specialistů.
Pokud vás baví strategická komunikace, práce s médii a chcete mít reálný vliv na reputaci jedné z nejrespektovanějších technologických společností na světě, rádi vás poznáme.
Pracovní náplň bude především:
Jak si představujeme ideálního kolegu nebo kolegyni?
Co ESET nabízí:
Zní to zajímavě?
Pošlete nám svůj životopis nebo odkaz na LinkedIn profil společně se stručným portfoliem.
Těšíme se,
Markéta & Michal
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Profesní/osobní kouč, Notebook, Children-friendly office, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby, Dog-friendly office