7. července

Vedoucí sekce povrchových úprav (m/ž) - Mobis Automotive Czech s.r.o.

Významný výrobce světlometů a výhradní dodavatel společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech, společnost MOBIS Automotive System Czech, s.r.o., hledá do svého týmu kandidáta na pozici. Přidejte se k nám a my vám posvítíme na cestu k lepší budoucnosti! Těšíme se na setkání s vámi.

Na dané pozici by vás čekalo:

• vedení týmu specialistů, supervisorů a teamleaderů v sekci povrchových úprav,
  • organizace a příprava výrobních linek pro nové projekty,
  • analýza potenciálních poruch a defektů, řízení rizik,
  • realizace zlepšovacích projektů a optimalizace výrobních procesů,
  • tvorba a vyhodnocování reportů pro vedení firmy,
  • zodpovědnost za školení a rozvoj zaměstnanců dané sekce,
  • spolupráce s dalšími odděleními.

Ideální kandidát/kandidátka má:

• vysokoškolské vzdělání,
  • alespoň 5 let zkušeností v oblasti povrchových úprav – znalost technologií a procesů,
  • zkušenosti s vedením lidí a organizací práce – schopnost řídit tým, plánovat a hodnotit výkon,
  • zavádění technologických změn a nových projektů – schopnost řídit změny a implementovat nové procesy,
  • aktivní přístup ke zvyšování efektivity a kvality,
  • analytické myšlení – schopnost analyzovat výsledky, vytvářet reporty a prezentovat je,
  • angličtina na komunikativní úrovni.

U nás se můžete těšit na:

• motivující mzdové ohodnocení,
  • kariéru ve stabilní zahraniční společnosti,
  • flexibilní pracovní dobu (9-13hod. pevná část),
  • dotované stravování v místě společnosti,
  • příspěvky na penzijní připojištění,
  • pravidelné bonusy (za splnění výrobního plánu, čtvrletní, půlroční a roční),
  • vzdělávací kurzy, příspěvek na jazykové kurzy a mnoho dalšího.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nám zaslat Váš životopis v anglickém jazyce.

Vzdělávací kurzy, školení, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce

Místo pracoviště:
Mošnov
Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)