3. července

Obchodně-technický poradce | Svitavy a Prostějov - TIMAC AGRO CZECH s.r.o.

34 000 – 68 000 Kč/měsíc
Timac Agro je francouzská dceřiná mezinárodní společnost spadající pod skupinu Groupe Roullier s více než 9000 zaměstnanci po celém světě. Zabýváme se dlouhodobě udržitelným zemědělstvím a do naší produktové řady patří především výrobky pro výživu půdy a plodin🌱. Veškeré produkty vznikají interně ve vývojovém centru ve Francii v Bretani, přičemž vlastníme patentované technologie 🔬, které nám umožňují nabízet prémiové a jedinečné produkty v této oblasti na trhu a zároveň vnášet do zemědělství moderní vědu. Vizí naší společnosti je dlouhodobě udržitelné zemědělství, nezatěžování půdy, kvalita plodin a tím i prosperita zákazníků. 🌿 A právě i Vy v této misi budete hrát klíčovou roli.

Převezměte odpovědnost za vlastní region. My vám dáme zázemí, podporu a prostor uspět.

V Timac Agro Czech stavíme obchod na dlouhodobých vztazích, odbornosti a důvěře. Obchodně-technický poradce u nás není jen obchodníkem, je partnerem zemědělců ve svěřeném regionu. Budete pečovat o zákazníky v okresech Svitavy a Prostějov.

Dostanete prostor řídit si svou práci, rozvíjet obchodní vztahy a ovlivnit vlastní výsledky. My vám k tomu poskytneme kvalitní produktové portfolio, odborné zázemí, podporu zkušeného týmu a podmínky, abyste se mohli soustředit na to nejdůležitější, budování dlouhodobých vztahů se zákazníky.

Co bude vaším úkolem?

• pečovat o stávající zákazníky a rozvíjet s nimi dlouhodobou spolupráci,
  • aktivně vyhledávat nové obchodní příležitosti ve svěřeném regionu,
  • pravidelně navštěvovat zemědělské podniky a poskytovat jim odborné poradenství,
  • doporučovat řešení z portfolia Timac Agro Czech podle potřeb zákazníků,
  • plánovat si svou práci a nést odpovědnost za obchodní výsledky ve svěřeném regionu.

Koho hledáme?

Hledáme obchodníka, který:

• má zkušenosti s obchodní činností,
  • rád pracuje samostatně a umí převzít odpovědnost za svůj region,
  • dokáže navazovat a rozvíjet dlouhodobé vztahy se zákazníky,
  • vlastní řidičský průkaz skupiny B.

Agronomické vzdělání nebo zkušenosti ze zemědělského prostředí vám pomohou. Pokud jste navíc obchodovali s hnojivy nebo dalšími vstupy pro rostlinnou výrobu, bude pro vás nástup do role jednodušší.

Co vám nabízíme?

• fixní mzdu a nezastropované výkonnostní bonusy – vaše výsledky mají přímý vliv na váš výdělek,
  • služební Škodu Karoq i k soukromému užívání (měsíčně vám proplatíme 200 soukromých kilometrů, každý další za zvýhodněnou cenu),
  • 6 týdnů dovolené,
  • 2 dny zdravotního volna,
  • stravenkový paušál ve výši 155 Kč za každý odpracovaný den,
  • tablet a mobilní telefon,
  • MultiSport kartu,
  • příspěvek na penzijní připojištění,
  • připojištění odpovědnosti,
  • zaměstnanecký asistenční program Dobrokruh,
  • finanční odměnu až 20 000 Kč za doporučení nového kolegy,
  • důkladné zaškolení, odborné vzdělávání a podporu zkušených kolegů,
  • zázemí stabilní mezinárodní společnosti s možností profesního růstu,
  • smysluplnou práci v přírodě, při které budete přispívat k efektivnímu zemědělství v České republice.

Proč Timac Agro Czech?

Věříme, že dobrý obchod potřebuje prostor, důvěru a kvalitní zázemí. Proto našim obchodně-technickým poradcům dáváme odpovědnost za vlastní region, podporujeme jejich samostatnost a odměňujeme výsledky bez horního limitu.

Pokud vás baví obchod, chcete být partnerem českých zemědělců a hledáte práci, ve které se vaše výsledky skutečně promítnou do vašeho výdělku, rádi se s vámi potkáme.

Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na pracovní oblečení, Stravenky/příspěvek na stravování, Pracovní oblečení, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Mobilní telefon, Dovolená více než 5 týdnů, Auto i pro soukromé účely, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook

Místo pracoviště:
Prostějov
Plat:
34 000 – 68 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)