Společnost AXXOS HOTELS & RESORTS rozšiřuje svůj tým a hledá nového kolegu či kolegyni pro 5 Retro Riverside Wellness Resort* na pozici Číšník / Servírka / Recepční.
Přidejte se k nám do elegantního wellness hotelu u Karlových Varů!
Hledáme usměvavou, spolehlivou a komunikativní osobnost, která si zakládá na kvalitním servisu a ráda pracuje s lidmi. Vaší hlavní náplní bude profesionální obsluha hostů v restauraci, přičemž v případě potřeby budete zajišťovat také základní recepční činnosti.
Co bude Vaší náplní práce:
- Profesionální obsluha hostů v hotelové restauraci během snídaní, obědů i večeří.
- Vítání hostů, usazování ke stolům a vytváření příjemné atmosféry
- Přijímání objednávek, doporučování jídel a nápojů a zajištění prvotřídního servisu.
- Příprava a podávání teplých i studených nápojů a pokrmů.
- Obsluha pokladního systému (POS), účtování a přijímání plateb.
- Příprava restaurace na provoz, úklid stolů, doplňování inventáře a udržování čistoty pracoviště.
- Komunikace s hosty a řešení jejich požadavků s profesionálním přístupem.
- V době potřeby zajištění recepčních služeb – především check-in, check-out, registrace hostů, práce s hotelovým systémem (PMS), vyřizování telefonických dotazů a poskytování informací o hotelových službách.
- Spolupráce s kuchyní, recepcí, housekeepingem a ostatními odděleními hotelu.
Co očekáváme od ideálního kandidáta:
- Praxe v oboru je výhodou, ale důležitější je chuť a pozitivní energie
- Reprezentativní vystupování a přirozená profesionalita
- Komunikativnost a znalost anglického jazyka (další jazyky jsou velkým plusem)
- Chuť učit se, růst a posouvat své dovednosti dál
Co Vám nabízíme:
- Práci v prestižním 5* wellness hotelu v krásném prostředí u Karlových Varů (dojezd cca 10min)
- Stabilní zaměstnání na plný úvazek.
- Motivační finanční ohodnocení a měsíční bonusy.
- Zvýhodněné stravování během směny.
- Příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv.
- Možnost profesního růstu v rámci skupiny AXXOS HOTELS & RESORTS.
Staňte se součástí týmu, který svým profesionálním přístupem vytváří nezapomenutelné zážitky pro naše hosty. Zašlete nám svůj životopis v českém jazyce a rádi se s Vámi setkáme osobně.