Hledáme zkušeného a motivovaného jedince, který/á povede náš Account tým v Čechách (mimo Prahu). Máš zkušenosti s vedením týmu a nadšení pro práci v restauračním prostředí? Pak je tato role pro tebe jako dělaná! 💪
Co u nás budeš dělat?
Co od tebe očekáváme?
Co za to nabízíme?
Jak probíhá náš náborový proces?
Myslíš si, že by nám to společně mohlo klapat? Pošli nám své CV nebo odkaz na LinkedIn.
Těšíme se!
People tým, foodora
Ve foodora těžíme z různorodosti, a to už v náboru - nediskriminujeme na základě rasového původu, náboženství, barvy pleti, národnosti, pohlaví, sexuální orientace, věku, rodinného stavu ani jiného aspektu, který tě dělá tím, kým jsi.
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Auto i pro soukromé účely, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Children-friendly office, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office, Sleva na firemní výrobky/služby