Pro naše pracoviště Domov Libčice nad Vltavou hledáme nové kolegy na pozici
OSOBNÍ ASISTENT/KA pro osoby s autismem.
V nových zrekonstruovaných prostorách domova se nachází 3 domácnosti pro 6 klientů s autismem, kteří zde trvale žijí. Vaší rolí bude podpora klientů v běžném životě – od vaření a trávení volného času až po pomoc v oblasti osobní hygieny. Domov funguje v nepřetržitém provozu a pracuje se zde ve 12ti hodinových směnách (denní i noční). Flexibilita v plánování směn je umožněna.
Chování je pro naše klienty způsobem komunikace. Objevuje se tzv. chování náročné na péči, tj. křik, zraňující nebo sebezraňující chování, poškozování vybavení pokoje aj. Naším úkolem je eliminovat spouštěče, kterými jsou stres, změny v zaběhnutých rutinách, bolest či smutek.
Během důkladného zaškolení vás provedeme vším potřebným a po celou dobu adaptace budete mít podporu zkušenějších kolegů.
Co byste měl/a splňovat:
· Jste starší 18ti let
· Chcete pracovat v přímé péči o klienty s autismem a intelektovým postižením
· Jste fyzicky a psychicky odolný člověk, máte empatii a chuť být oporou
· Jste zodpovědný člověk
· Máte čistý trestní rejstřík
· Máte očkování proti Hepatitidě B
· Výhodou je ŘP sk. B, není podmínkou
· Výhodou je kvalifikace dle Zákona o sociálních službách – např. Kurz pracovníka v sociálních službách, není podmínkou
Druh pracovního poměru:
· Pracovní smlouva (týdenní pracovní doba 37,5 hod., nerovnoměrné rozvržení, směnný režim)
· Pracovní úvazek 0,5 až 1,0
· Nebo práce na DPP/DPČ s minimálním měsíčním rozsahem 72 hodin (6 pracovních směn)
Jaké nabízíme zaměstnanecké benefity:
· 5 týdnů dovolené
· 3 sick days
· Benefitní program Pluxee s příspěvkem až 15 tisíc Kč ročně (podle odpracovaných let)
· Zvýhodněná Multisport karta (i pro vaše děti a rodinné příslušníky)
· Budget 15 tisíc Kč ročně na služby naší organizace (pokud jste neformální pečující o osobu s PAS)
· Příspěvek 6 tisíc za doporučení nového zaměstnance
· Zvýhodněný mobilní tarif operátora Vodafone pro rodinné příslušníky
· Možnost získat zdarma kurz pracovníka v sociálních službách
· Pravidelné odborné vzdělávání, supervize a intervize
· Možnost dalšího pracovního uplatnění v rámci organizace
Mzdové podmínky:
· Průměrná mzda v prvních 6ti měsících je 34.000,-
· Základní mzdový tarif 30.000 - 32.000 Kč
· K tomu náleží vzrůstající osobní ohodnocení (podle získávaných zkušeností, samostatnosti, odbornosti)
· Příplatky za práci v noci 10% a práci ve svátek 100%
· Příplatky za držení pohotovosti 10%
· Další příplatky spojené s prací dle odbornosti
Pokud Vás pracovní nabídka oslovila, zašlete nám prosím svůj životopis a stručný motivační dopis (pár slov o tom, proč byste rád/a pracoval/a v našem domově, jaké máte dosavadní zkušenosti v sociální službě či na obdobné pozici, zkušenosti či povědomí o autismu, případně kde vidíte svoje nejsilnější stránky pro tuto práci).
Těšíme se na spolupráci.
Vzdělávací kurzy, školení, Individuální rozvržení pracovní doby, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost studijního volna, Kafetérie, Sleva na firemní výrobky/služby, Dog-friendly office