19. června

Manažer projektů - Družstevní závody Dražice - strojírna s r.o.

70 000 – 85 000 Kč/měsíc
Jsme stabilní a expandující výrobní podnik s více než šedesátiletou tradicí výroby ohřívačů vody a vedoucím postavením na tuzemském trhu. Patříme do švédské skupiny NIBE Industrier AB a jsme výhradním distributorem tepelných čerpadel této značky na českém a slovenském trhu. Do našeho portfolia patří také komponenty pro fotovoltaické elektrárny. Naše kanceláře a výrobní prostory najdete nedaleko Benátek nad Jizerou v Dražicích a Luštěnicích. Přidejte se k jedničce na trhu!

Hledáme posilu týmu, která převezme odpovědnost za realizaci projektů a udrží všechny části skládačky pohromadě tak, aby se projekty zdárně realizovaly.

Chcete zlepšovat věci a vidět za sebou skutečné výsledky? Máte nadhled a smysl pro humor, slovo "nejde" pro Vás není překážkou a hledáte cestu a řešení? My hledáme samostatnou osobu, kterou baví zlepšovat interně věci, pracovat s daty, hledat cesty, jak nápady realizovat a nebojí se komunikovat a vyjednávat externě i interně.

💥 Co bude součástí role? 💥

• Řízení a koordinace odsouhlasených projektů: od zahájení po dokončení.
  • Identifikace rizik a příležitostí v oblasti stanovených projektů včetně navrhování řešení.
  • Zajištění realizace projektu v souladu s patřičnými legislativními požadavky a normami.
  • Úzká spolupráce s řediteli jednotlivých oddělení: nastavení potřebných kroků, hlídání termínů a vyhodnocování situace.
  • Zodpovědnost za ekonomickou stránku projektu: kalkulace nabídek, sledování nákladů, řešení případných potíží.
  • Příprava analýz, podkladů a doporučení pro rozhodování vedení společnosti.
  • Pravidelný reporting na poradách vedení.

📈 Co Vám pomůže k úspěchu? 📈

• Pokročilé znalosti projektového řízení a nastavování procesů.
  • Schopnost vyhledávat a číst potřebné předpisy a normy
  • Technické myšlení
  • Zkušenost s řízením změn
  • Analytické schopnosti a zájem o IT technologie
  • Chuť vyjednávat a hledat řešení
  • Dotahování věcí do konce, systematický přístup a schopnost koordinovat více věcí
    naráz
  • Energie a proaktivita
  • Pokročilá znalost práce v Excelu
  • Znalost Microsoft Power Platform (Power BI, Power Apps, Power Automate, atd.)
  • VŠ, 5 let praxe, znalost češtiny, angličtiny

🤝 Co Vám nabídneme? 🤝

• Důležité projekty napříč prosperující české společnosti
  • Velkou míru samostatnosti a důvěry
  • Stabilní prostředí, kde je nízký turn-over zaměstnanců
  • Firemní vozidlo i k soukromému použití
  • Kvalitní mzdové ohodnocení + 13. mzda a prémie
  • Volné víkendy, 25 dní dovolené
  • Dotované stravování
  • Firemní akce, příjemný kolektiv a další zaměstnanecké výhody

Máte zájem dovědět se víc?

Odpovězte na tento inzerát, zašlete životopis. Po jeho vyhodnocení se Vám ozveme.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Auto i pro soukromé účely, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Bonusy/prémie, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Plat:
70 000 – 85 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)