16. června

Geodet a správce dat v systému GISA - Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí? Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.

Co vás čeká

Chceš se podílet na správě dopravní infrastruktury v České republice a pracovat s daty, která mají skutečný dopad na výstavbu a správu silnic a dálnic?
Do našeho týmu hledáme posilu na pozici geodeta / geodetky se zaměřením na správu katastrálních dat a GIS systémů.

• koordinace geodetických činností v oblasti katastru nemovitostí
  • správa a aktualizace dat v systému GISA (evidence pozemků ŘSD)
  • zpracování změn v listech vlastnictví a jejich promítnutí do databází
  • spolupráce s katastrálními úřady a kontrola podkladů pro změny v KN
  • příprava podkladů pro inventarizaci pozemků a roční reporting
  • spolupráce na geodetických činnostech při přípravě a realizaci staveb
  • komunikace s interními útvary a externími dodavateli

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

• SŠ/VŠ vzdělání zeměměřického, geodetického nebo příbuzného technického směru
  • orientaci v problematice Katastru nemovitostí a související legislativě
  • zkušenosti s GIS nástroji (výhodou znalost GISA, ESRI apod.)
  • schopnost pracovat s daty – evidence, kontrola, analýza
  • schopnost číst a interpretovat technické a geodetické podklady
  • uživatelskou znalost MS Office (zejména Excel)
  • samostatnost, pečlivost a systematický přístup
  • dobré komunikační schopnosti
  • praxe v oboru výhodou
  • řidičský průkaz sk. B výhodou

Co vám můžeme nabídnout

• Jedinečnou příležitost pracovat pro ŘSD a mít stabilní zaměstnání v organizaci, která si váží svých lidí.
  • Profesionální, ale zároveň i přátelský tým kolegů, na které se můžete kdykoliv spolehnout.
  • Možnost profesního růstu: U nás se budete mít možnost se dále rozvíjet a učit.
  • Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, možnost 2 dny home office v měsíci, výuka angličtiny na pracovišti, benefitní systém Můj Up a produkty spoření na stáří, dálniční známka, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, slevy u cestovních kanceláří Invia, Alexandria, permanentky do ZOO, Aquaparku Čestlice, Aqualand Moravia, skipasy na lyže).
  • Pružnou pracovní dobu, která umožní sladění pracovního a osobního života

Mobilní telefon, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)