15. června

Plánovač/ka dopravy (f/m/x) - Mondi Štětí a.s.

45 000 – 50 000 Kč/měsíc
Jsme největší výrobce papírových obalů a buničiny na českém trhu a naše zaměření nás řadí do oblasti chemického průmyslu. Máme 950 zaměstnanců a každý rok se umisťujeme na medailových příčkách v soutěži Zaměstnavatel roku. Závod leží ve Štětí, v blízkosti Mělníka a Roudnice nad Labem. Většina našich zaměstnanců k nám dojíždí. Proto máme nastaven měsíční příspěvek na dopravu a u vybraných pozic i možnost částečné práce z domova.

Baví vás organizovat, plánovat a hledat efektivní řešení? Máte rádi, když věci dávají smysl, a dokážete si udržet přehled i ve chvíli, kdy je potřeba koordinovat více aktivit najednou?

Do našeho týmu hledáme zodpovědného a samostatného kolegu či kolegyni na pozici Plánovač/ka dopravy. Hledáme člověka s dobrými organizačními schopnostmi, smyslem pro detail a chutí podílet se na zajištění plynulé přepravy našich výrobků k zákazníkům po celém světě.

Na této pozici budete úzce spolupracovat s dopravci, sklady i kolegy z dalších oddělení. Pokud vás baví logistika, práce s daty a komunikace v mezinárodním prostředí, rádi vás poznáme.

Co vás čeká:

• Plánování a objednávání přepravy našich výrobků s důrazem na efektivní využití dopravních prostředků a včasné dodání zákazníkům
  • Vytváření objednávek přepravy s ohledem na požadované termíny dodání
  • Koordinace příjezdů dopravních prostředků na místo nakládky ve spolupráci s přepravci a interními i externími sklady
  • Příprava dokumentace pro celní řízení u mezinárodních přeprav mimo EU
  • Kontrola faktur za přepravu a řešení případných reklamací
  • Pravidelné hodnocení dodavatelů přepravních služeb
  • Zpracování statistik, reportů a vyhodnocování přepravních dat
  • Spolupráce při přípravě a vyhodnocování výběrových řízení na poskytovatele dopravy
  • Aktivní účast na projektech zaměřených na zlepšování logistických procesů

Co od vás očekáváme:

• SŠ/VŠ vzdělání
  • Aktivní znalost anglického jazyka nezbytnou podmínkou
  • Znalosti a zkušenosti v oblasti plánovaní dopravy, případně interní logistiky
  • Uživatelská znalost práce s PC, MS office, znalost SAP výhodou
  • Schopnost rychle se přizpůsobit měnícím se situacím a flexibilně reagovat na nové výzvy
  • Příjemné vystupování, výborné komunikační a organizační schopnosti
  • Dobré analytické a organizační dovednosti, schopnost strategického a technického uvažování
  • Schopnost a nadšení podílet se na mezinárodních projektech

Co vám nabízíme:

• 30.000Kč náborový bonus po úspěšném absolvování zkušební doby
  • Až 7.200Kč měsíčně jako příspěvek na dopravu
  • Roční kafeterie 7.000Kč – na sport, kulturu, zdraví a další oblasti, které vás baví
  • Příspěvek 70.000Kč na přestěhování, pokud se stěhujete za námi z větší vzdálenosti
  • Možnost práce z domova po domluvě s nadřízeným
  • Příspěvek na penzijní nebo životní pojištění – myslíme i na vaši budoucnost
  • 25 dní dovolené – pro kvalitní odpočinek
  • Káva, ovoce a voda na pracovišti zdarma po celý den
  • Přátelské pracovní prostředí a otevřená komunikace
  • Možnost kariérního růstu a dalšího vzdělávání v rámci skupiny Mondi

Zaujala vás tato příležitost?

Pošlete nám svůj životopis a připojte se k silnému týmu, kde vaše schopnosti nezapadnou. Těšíme se na spolupráci!

Místo pracoviště:

Mondi Štětí a.s.
Litoměřická 272, Štětí 411 08, Czech Republic

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče

Místo pracoviště:
Litoměřická 272, Štětí
Plat:
45 000 – 50 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Němčina (Středně pokročilá), Angličtina (Středně pokročilá)