12. června

SERVISNÍ TECHNIK DO KYTAROVÉ DÍLNY - AUDIO PARTNER s.r.o.

30 000 – 45 000 Kč/měsíc

Proč hledáme novou posilu?

Rosteme každým dnem a chceme v tom i nadále pokračovat. Za našimi úspěchy stojí nejen naši zákazníci, ale také naši kolegové. Zajištění kvalitního servisu je pro nás prioritou, proto potřebujeme člověka s nadšením a ideálně i zkušenostmi se seřizováním a opravami kytar.

Jsme největší prodejce hudebních nástrojů a i ty můžeš být jedním z nás. Staň se součástí našeho úspěchu – protože když pomůžeš růst ty nám, pomůžeme i my tobě. :-)

Jaký byl měl být budoucí kolega?

• Pozitivně naladěný parťák, který zapadne do týmu.
  • Má skvělý přehled v hudebních nástrojích (zejména v kytarách).
  • Pokud má zkušenosti se seřizováním a opravami kytar, baskytar či ukulelí, má velkou výhodu.
  • Je manuálně zručný, pečlivý a trpělivý.
  • Rád se učí nové věci a posouvá se dál.
  • Umí si určit priority (často se u nás sejde více věcí naráz a je potřeba najít správnou cestu).
  • Má rád pestrost a rozmanitost práce (u nás opravdu není každý den stejný).
  • Ovládá základní práci na PC.

Jaký je náš tým servisního centra?

• Skládá se z Nástrojové dílny a Elektro servisu.
  • Celkem má 9 členů – 6 z nich servisuje strunné nástroje, 3 se starají o zvukovou techniku.
  • Kope za jeden tým, táhne za jeden provaz a vzájemně si pomáhá.
  • Miluje hudbu a nástroje všeho druhu.

Co by byla tvoje hlavní role?

• Servis kytar, baskytar a ukulelí, včetně oprav jejich elektronických částí.
  • Komunikace se zákazníky ohledně jejich oprav – snažíme se dělat servis maximálně na míru jejich konkrétním požadavkům.
  • Doporučení a nacenění placených oprav.
  • Posouzení oprávněnosti reklamací a rentability jednotlivých oprav.
  • Zápis servisních protokolů do našeho interního systému (aby zákazník i my měli přehled o všem potřebném).
  • Spolupráce s ostatními odděleními – především s Reklamacemi, Péčí o zákazníky a Prodejnou.

Co nabízíme my?

• skvělou partu, kterou spojuje láska k hudbě a humor
  • neformální atmosféru bez dresscodu
  • zkrácenou pracovní dobu 7,5 hodin denně + pauza na oběd
  • stravenky v hodnotě 115 Kč/den
  • slevy na produkty, volné vstupenky na hudební akce
  • Multisport kartičku, posilovnu přímo na pracovišti
  • firemní kavárnu přímo v centru všech hudebních nástrojů :)
  • 4 sick days a po roce u nás i 5 týdnů dovolené
  • nástup dle dohody
  • kanceláře přímo na naší prodejně v Modřanech (Mezi Vodami 23 Praha 4)

Chceš i Ty chodit do práce s radostí? Chceš mít skvělý tým? My tohle všechno v Kytarách máme. Staň se i Ty členem naší Kytarácký party.

Stav se na kafe, budeme se těšit :).

Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie

Plat:
30 000 – 45 000 Kč/měsíc