Chcete pracovat v oblasti životního prostředí a podílet se na projektech s reálným dopadem? Ve společnosti NKT hledáme nového kolegu nebo kolegyni na pozici Environment Specialist. Budete podporovat environmentální oblast v našich výrobních závodech v Kladně a Velkém Meziříčí, spolupracovat s týmy napříč výrobou, facility a sustainability a aktivně se podílet na projektech podporujících udržitelnější budoucnost výroby.
Tato role nabízí vysokou míru samostatnosti, služební automobil i k soukromým účelům a možnost být přímo u změn, které mají skutečný dopad na životní prostředí, energetickou efektivitu a dlouhodobou udržitelnost našich výrobních závodů.
Co vás čeká
Vaším působištěm budou výrobní závody NKT v Kladně a Velkém Meziříčí, mezi kterými budete podle potřeb role pravidelně cestovat.
Koho hledáme
Co vám nabízíme
V NKT propojujeme zelenější svět. Přidejte se k nám.
Závodní stravování, Práce převážně z domova, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas