11. června

Práce pro studenty VŠ - administrativní podpora logistiky - 4flow management GmbH organizační složka

Pokračujeme ve svém úspěšném růstu po celém světě, a to se týká i našeho plzeňského týmu. Studuješ vysokou školu a hledáš při studiu pracovní příležitost s mezinárodním přesahem? Máš zájem o dlouhodobou spolupráci a ideálně i po ukončení studia chuť pracovat v inovativní společnosti? Pak možná hledáme právě tebe.

Co bude tvým posláním:

Jako člen našeho týmu (každý z nás je “4flower”), budeš podporou pro naše specialisty a to v procesech souvisejících s optimalizací logistických sítí zákazníků, s cílem zajistit dostupnost materiálu.

Tvé hlavní úkoly budou mimo jiné:

• Ověřování údajů a informací poskytnutých zákazníky a dopravci
  • Kontrolu ložných listů a prověření případných nesrovnalostí
  • Změny/aktualizace statusů týkajících se nákladu a to v našem interním systému
  • Komunikaci s dopravci, zákazníky a interními týmy
  • Podporu optimalizace logistických sítí našich zákazníků

Co od tebe očekáváme:

• Jsi minimálně 2 rokem studentem denního studia vysoké školy se zaměřením na logistiku, ekonomiku nebo podobný obor
  • Ideálně již máš nějakou aktivní pracovní zkušenost při studiu, nejlépe v oblasti logistiky/transportu
  • Zvládáš komunikaci v českém a anglickém jazyce (min. B2 úroveň) – je nutná efektivní komunikace, a to písemná i ústní
  • Máš dobrou uživatelskou znalost MS Office a schopnost rychle se orientovat v dalších IT systémech
  • Zajímá tě práce v logistice a jejím dynamickém prostředí
  • Rád/a pracuješ v týmu a odvádíš kvalitní a přesnou práci

Na oplátku ti umožníme plánovat si pracovní dobu a vytížení podle možností/potřeby, vždy po dohodě s týmem. Můžeš si u nás napsat i bakalářskou nebo diplomovou práci.

Některé z benefitů, které využíváme:

• Moderní kanceláře v centru Plzně a možnost home office
  • Kvalitní a vyzkoušený systém zaučení a vzdělávání
  • Odměnový program za doporučení kolegů
  • Nápoje a ovoce na pracovišti

Chceš se i ty stát 4flowerem? Pak prosím, připoj svůj životopis v angličtině.

Těšíme se na setkání!

Mezitím se můžeš o naší společnosti více dozvědět na https://www.4flow.com.

Jsme zaměstnavatel zavazující se k rovným příležitostem a vítáme přihlášky všech uchazečů bez ohledu na věk, pohlaví, původ, zdravotní postižení, sexuální orientaci, náboženství nebo jakoukoli jinou zákonem chráněnou charakteristiku.

Vzdělávací kurzy, školení, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti

Místo pracoviště:
Plzeňský kraj
Práce na zkrácený úvazek, Praxe a stáže
Na dobu určitou
Dohoda o pracovní činnosti (DPČ)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)