29. května

Java programátor/-ka OSTRAVA - OKsystem a.s.

Jsme česká softwarová společnost a patříme mezi špičku v oboru od roku 1990. Zaměřujeme se na vývoj rozsáhlých informačních systémů, vývoj mobilních aplikací, bezpečnost ve světě IT a mobilních zařízení. Naše řešení používají desetitisíce uživatelů v soukromém sektoru i veřejné správě.

Aktuálně rozšiřujeme náš vývojový tým v Ostravě o nového kolegu/kolegyni. Pokud jsi zkušený/á programátor/ka, můžeš využít své dosavadní znalosti a předávat know-how ostatním kolegům.

Tvým úkolem bude:

• práce na dlouhodobých projektech pro státní správu, které jsou součástí kritické infrastruktury státu
  • analýza a vývoj aplikací v Javě a webových aplikací
  • spolupráce napříč týmy – denní kontakt s business analytiky a testery
  • hledání řešení, ne jen implementace – dostaneš prostor přemýšlet nad tím, jak věci navrhnout co nejjednodušeji a nejefektivněji

Potřebujeme někoho, kdo:

• umí fungovat v týmu, komunikovat a sdílet informace
  • má znalosti a zkušenosti s Javou a frameworkem Spring boot
  • má zkušenost s implementací backendových aplikací
  • se umí orientovat v řešeném problému, dokáže přemýšlet v souvislostech a navrhovat řešení - nejen napsat kód
  • je ochotný se učit nové technologie

Uvítáme znalosti s:

• React + TypeScript
  • Atlassian stack – JIRA, Confluence
  • IntelliJ IDEA
  • Git
  • SQL
  • pokud něco z toho neumíš nebo neznáš, rádi tě to naučíme

Nabízíme:

• motivující finanční ohodnocení
  • pružnou pracovní dobu, práci z domova i vlastní místo v prostorném open space
  • osobní rozvoj (odborné a další kurzy, účast na konferencích apod.)
  • přátelský kolektiv ochotný ti s čímkoliv pomoct
  • nejsme korporace, svou snahou a nápady tak můžeš ovlivnit další vývoj produktu/projektu
  • zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené a až 5 OKdays, příspěvek na stravování, firemní kantýna, příspěvek na penzijní spoření, jazykové kurzy, MultiSport karta, firemní společenské a sportovní akce aj

Zajímají Tě nejmodernější technologie a chceš být u zrodu zajímavých a velkých softwarových aplikací? Pokud Tě nabídka zaujala, zašli nám svůj profesní životopis a staň se jednou z opor našeho vývojového týmu.

Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Bakalářské
Čeština (Výborná), Angličtina (Mírně pokročilá)