28. května

PROVOZNÍ TECHNIK - Velká Bíteš - TOPWET s.r.o.

• Hledáme provozního technika do výrobní firmy pro naši divizi ve Velké Bíteši
  • Šikovného kolegu, který bude zajišťovat komplexní údržbu objektu
  • Budete koordinovat všechny opravy a služby s tím související
  • Budete mít na starosti správu techniky a strojového vybavení
  • Samostatně budete provádět malé opravy a běžné údržbářské práce – starat se o to, aby to u nás vypadlo dobře a vše fungovalo
  • Vaší zodpovědností bude zajištění provozní dokumentace, sledování revizí a dodržování BOZP

Jak poznáte, že hledáme právě vás?

• Máte vzdělání technického směru a jste manuálně zručný, umíte si poradit s opravami všeho druhu
  • Výhodou bude odborná způsobilost v elektrotechnice vyhláška č.50 /1978 Sb § 6
  • Pokud máte praxi ve správě budov, jejich údržbě a údržbě technických zařízení budov bude to pro vás také výhodou
  • Řídíte rád? U nás budete potřebovat ŘP skupiny B
  • Jste spolehlivý a když něco slíbíte, tak to dodržíte
  • Jste pečlivý, dokážete pracovat samostatně a dotahovat věci do konce
  • Máte nadšení pro to, co děláte a chcete nám předat vaše postřehy a zkušenosti

A co vám nabízíme?

• Jednosměnný provoz (6:00–14:30 hod.)
  • Volné víkendy – případné pracovní soboty jsou dobrovolné
  • Stravenkový paušál cca 2 000 Kč čistého / měsíc ihned po nástupu
  • Příspěvek na údržbu pracovního oblečení 3 000 Kč / měsíc čistého po zkušební době
  • 5 týdnů dovolené (celkem 25 dní) – ať se do práce vracíte svěží
  • Pravidelné navyšování základní mzdy jako podpora loajality až o 2% ročně
  • Roční odměny dle výsledků firmy pro kolegy s délkou působení 1 rok a více
  • Celé vánoční svátky volno, abyste si je užili doma s rodinou
  • Káva, čaj a voda zdarma
  • Firemní a týmové akce (sportovní, poznávací, vánoční večírek nebo jen přátelské posezení s kolegy)

Dočetl/a jste se až sem? Pošlete nám na sebe kontakt a my se s vámi rádi potkáme.

Možnost si napracovat hodiny, Firemní rekreační zařízení, Příspěvek na pracovní oblečení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie

Na dobu určitou
Odborné vyučení bez maturity