26. května

Customer Service Specialist - SilentLab s.r.o.

45 000 – 55 000 Kč/měsíc
SilentLab (www.silent-lab.cz) se stará o ticho a dodává ho tam, kde je ho nedostatek. Jako první česká firma navrhuje a sama vyrábí akustické produkty s jedinečným designem, o kterém svědčí ocenění Red Dot Design Award 2019. Díky svému originálnímu akustickému konceptu dokáže odhlučnit jakékoliv místo a prosazuje se nejen na domácí půdě, ale i v zahraničí. SilentLab svým přístupem a kvalitou nastavuje nový standard trhu. Podívej se na nás! https://www.youtube.com/channel/UC2fEKFH6luwNOCDAu_wmT1w

Buď hlasem značky, která mění pracovní prostředí po celém světě

V SilentLabu nevyrábíme sériové produkty. Navrhujeme a vyrábíme prémiová akustická řešení, která pomáhají firmám po celém světě vytvářet lepší pracovní prostředí – místa, kde se lidé lépe soustředí, spolupracují a cítí.

A právě teď hledáme člověka, který bude pro naše zákazníky jistotou. Někoho, kdo umí komunikovat s klidem, přemýšlí v souvislostech, dotahuje věci a baví ho, když vše funguje tak, jak má.

Pokud tě těší kombinace komunikace, organizace, koordinace a hledání řešení, tahle role by tě mohla bavit.

Co bude tvůj svět?
Budeš člověk, na kterého se zákazník obrátí, když potřebuje pomoc, informaci nebo rychlé řešení. Nečeká tě pasivní přeposílání e-mailů – budeš spojovacím článkem mezi zákazníkem, obchodem, výrobou, realizací i logistikou a pomůžeš držet celý proces pohromadě.

Customer care & zákaznická podpora
Budeš komunikovat se zákazníky v ČR i zahraničí, řešit jejich dotazy k objednávkám, produktům, dodání, servisu nebo nestandardním požadavkům. Důležité pro nás je, aby zákazník vždy věděl, co se děje, cítil jistotu a měl pocit profesionální péče.

Reklamace a řešení situací
Převezmeš odpovědnost za hladký průběh reklamací – od prvního kontaktu přes administraci v systému až po koordinaci interních týmů a dotažení řešení do konce. Důležitá je schopnost komunikovat citlivě, věcně a s nadhledem.

Koordinace dopravy a přepravy
Budeš pomáhat organizovat dopravu a logistiku spojenou s objednávkami – koordinovat přepravu, komunikovat s dopravci, hlídat termíny dodání a spolupracovat s interními týmy tak, aby vše dorazilo tam, kam má, ve správný čas.

Sales support & organizace procesů
Podpoříš obchodní tým v administrativě kolem objednávek, pomůžeš koordinovat další kroky a přispěješ k tomu, aby cesta od objednávky po dodání byla pro zákazníka co nejhladší.

Koho hledáme?
Hledáme člověka (Ž/M), který chápe zákaznickou péči jako reprezentativní a důležitou roli. Někoho, kdo umí komunikovat profesionálně, ale lidsky. Kdo zvládne více věcí najednou, nezalekne se nečekaných situací a má rád pořádek ve věcech.

Měl/a bys mít:

• prozákaznický přístup a přirozeně kvalitní customer care mindset
  • výborné komunikační schopnosti a schopnost zachovat klid i ve složitější situaci
  • samostatnost, systematičnost a schopnost dotahovat věci
  • organizační schopnosti a chuť koordinovat více aktivit současně
  • aktivní přístup – hledáš řešení, ne překážky

Jazyky:

• čeština/slovenština na výborné úrovni
  • angličtina pro každodenní komunikaci
  • němčina výhodou, nikoliv podmínkou

Výhodou bude také:

• zkušenost v customer service / zákaznické podpoře
  • zkušenost s koordinací dopravy, logistiky nebo expedice
  • znalost SAP nebo jiného ERP systému
  • zkušenost s podporou obchodního týmu

Co za to?

• nová role, kterou můžeš pomoci spoluvytvářet
  • stabilní česká firma, která roste a investuje
  • prostředí, kde se věci posouvají dopředu a kvalitní práce má smysl
  • pracovní doba pondělí–pátek
  • stravenkový paušál, Multisport karta, volno navíc přes Vánoce, očkování proti chřipce
  • podpora vzdělávání a odborného rozvoje
  • nástup dohodou (na dobrého člověka si rádi počkáme)

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Dog-friendly office

Plat:
45 000 – 55 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Pokročilá), Angličtina (Pokročilá)