26. května

GDPR & Compliance Specialista pro veřejné zakázky - Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí? Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.

Co vás čeká

Máte zkušenosti s ochranou osobních údajů, orientujete se v legislativě a zároveň Vás baví hledat funkční řešení v praxi?
Hledáme kolegu nebo kolegyni, který/á propojí oblast GDPR, interní bezpečnosti a veřejných zakázek do smysluplně fungujících procesů.

Nečeká Vás pouze „papírové GDPR“. Budete partnerem pro kolegy napříč organizací, podílet se na nastavování pravidel, řešení konkrétních situací i podpoře veřejných zakázek a compliance agendy.

• dohled nad souladem organizace s GDPR a související legislativou,
  • tvorba a aktualizace interních směrnic, metodik a dokumentace,
  • podpora a konzultace zaměstnancům v oblasti ochrany osobních údajů,
  • posuzování procesů a rizik z pohledu ochrany dat a bezpečnosti,
  • spolupráce s IT, HR, právním oddělením a dalšími útvary,
  • řešení incidentů a komunikace s dozorovými orgány,
  • podpora agendy veřejných zakázek včetně kontroly souladu procesů,
  • realizace školení a zvyšování povědomí v oblasti GDPR a compliance,
  • spolupráce na rozvoji interních bezpečnostních standardů.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

• máte zkušenost s GDPR a orientujete se v související legislativě,
  • umíte pracovat samostatně a systematicky,
  • dokážete odborná témata vysvětlit srozumitelně i lidem mimo obor,
  • orientujete se v oblasti informační nebo kybernetické bezpečnosti,
  • máte zkušenosti s tvorbou dokumentace a nastavováním procesů,
  • nechybí Vám pečlivost, spolehlivost a schopnost spolupráce,
  • běžně pracujete s MS Office,
  • výhodou je certifikace typu DPO, CIPP/E nebo ISO/IEC 27001.

Co vám můžeme nabídnout

• smysluplnou a odborně zajímavou práci s reálným dopadem
  • možnost podílet se na rozvoji bezpečnosti a ochrany dat v organizaci
  • stabilní pracovní prostředí
  • prostor pro profesní růst a další vzdělávání
  • spolupráci s odborníky napříč organizací
  • moderní pracovní prostředí a přátelský tým
  • Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, možnost 2 dny home office v měsíci, výuka angličtiny na pracovišti, benefitní systém Můj Up a produkty spoření na stáří, dálniční známka, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, slevy u cestovních kanceláří Invia, Alexandria, permanentky do ZOO, Aquaparku Čestlice, Aqualand Moravia, skipasy na lyže)
  • Pružnou pracovní dobu, která umožní sladění pracovního a osobního života

Mobilní telefon, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Na dobu určitou
Vysokoškolské / univerzitní