26. května

Newsletter Specialist (Email Marketing) - Prusa Research a.s.

E-mailing u nás není jen o rozesílání kampaní. Je to jeden z klíčových kanálů, jak komunikujeme s naší komunitou, zákazníky i fanoušky značky.
Hledáme někoho, kdo si tento kanál vezme za svůj - od prvního nápadu přes samotnou realizaci až po vyhodnocení a další rozvoj.

Pokud Vás baví psát, přemýšlet nad tím, co funguje, a chcete vidět reálný dopad své práce v datech i chování uživatelů, tahle role by Vás mohla bavit.

Co u nás budete dělat?
Budete mít na starosti celý proces tvorby a rozvoje newsletterů od A do Z - od nápadu až po vyhodnocení a další zlepšování.

Co přesně to obnáší?

• Plánování, psaní, přípravy a odesílání newsletterových kampaní, které nejen informují, ale i baví a přinášejí výsledky,
  • řízení kalendáře kampaní, koordinace se stakeholdery napříč firmou a hlídání návaznosti na marketingové aktivity,
  • navrhování a úprava emailové šablony (včetně drobných oprav v HTML),
  • segmentace databázi tak, aby správná zpráva přišla správným lidem ve správný čas,
  • testování (A/B testy) a kontinuálně zlepšování výkonu kampaní na základě dat (open rate, CTR, konverze…),
  • vyhodnocování kampaní a navrhování, jak komunikaci posouvat dál,
  • hlídání doručitelnosti, kvality databáze a dodržování GDPR a best practices,
  • práce s nástroji jako HubSpot nebo Salesforce Marketing Cloud (výhodou),
  • spolupráce s analytiky na interpretaci dat a implementaci zlepšení,
  • v případě potřeby si pomůžete základním SQL pro práci s daty (výhodou).
  • Tato role není jen o „klikání kampaní“ - hledáme někoho, kdo si vezme e-mailing jako svůj kanál a bude ho dlouhodobě rozvíjet.

Koho hledáme?

• Máte alespoň 2 roky zkušeností s e-mailingem / newsletter marketingem (ideálně e-commerce nebo tech),
  • umíte pracovat se segmentací, personalizací a lifecycle komunikací,
  • máte základní znalost HTML (na úpravu šablon a troubleshooting),
  • máte zkušenost s e-mailingovými nástroji (HubSpot, Salesforce Marketing Cloud = velké plus),
  • SQL je pro Vás výhodou, ne nutností,
  • máte výbornou angličtinu a umíte psát srozumitelně, čtivě a s citem pro tone of voice,
  • umíte pracovat s daty a dělat z nich rozhodnutí, ne jen reporty,
  • jste proaktivní, organizovaní a dotahovat věci do konce.

Firemní rekreační zařízení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby, Dog-friendly office

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Mírně pokročilá), Angličtina (Výborná)