23. května

Marketing Director - Investona

V Investoně máme úspěšně odstartováno. První velkou vlnu a launch máme za sebou, věci se hýbou rychle a teď přišel čas zařadit další rychlostní stupeň. Abychom tah na branku udrželi, potřebujeme k sobě parťáka – někoho, kdo vezme marketing pevně do svých rukou. Hledáme člověka, který má strategické myšlení, vidí byznys v širších souvislostech, ale když je potřeba, bez váhání si vyhrne rukávy a skočí do akce s námi.

Co bude vaší náplní práce?

• Vaším hlavním úkolem bude kompletní zastřešení marketingu. Budete nastavovat, průběžně ladit a vyhodnocovat celou naši marketingovou strategii. To znamená nejen plánování kampaní, ale i efektivní sestavování a hlídání rozpočtu.
  • Budete se s námi podílet na tvorbě celkové obchodní strategie a vývoji nových produktů. Čeká vás vymýšlení správného mediamixu, plánování ideálního načasování reklam i koordinace všech promo akcí a konferencí, kde nás budete reprezentovat. Budete také hlavním kontaktem pro média a externí agentury (od PR až po ty kreativní).
  • Důležitou součástí vaší role je analýza trhu, sledování konkurence a práce s daty – zkrátka abychom věděli, co funguje a kde máme přidat. V neposlední řadě budete vést, motivovat a rozvíjet menší tým lidí, pro které budete oporou i přirozenou autoritou.

Jak si představujeme ideálního kandidáta?

Především profesionála s lidským přístupem, který má za sebou minimálně 4 roky praxe na obdobné pozici. Obrovskou výhodou pro vás bude, pokud se orientujete ve specifickém prostředí finančních institucí (jako jsou banky nebo obchodníci s cennými papíry) a máte přehled o regulatorice v marketingové komunikaci.

Co by vám nemělo chybět:

• Vysokoškolské vzdělání v oblasti marketingu nebo ekonomie.
  • Hluboké znalosti online marketingu, direct marketingu a psychologie trhu.
  • Schopnost finančního plánování a chuť neustále analyzovat marketingová data.
  • Zkušenost s vedením a motivací menšího týmu.
  • Výborný time-management, odolnost vůči stresu, asertivita a silná orientace na výsledek.
  • Skvělá čeština (úroveň rodilého mluvčího) a angličtina, ve které se bez problému domluvíte.

Co vám můžeme nabídnout?

• Dovolená: 6 týdnů dovolené pro Váš odpočinek a regeneraci.
  • Stravování: Stravenkový paušál až do výše 20 700 Kč ročně (90 Kč za každý odpracovaný den).
  • Cafeterie: 12 360 Kč ročně do Cafeterie Benefity plus, kde si můžete vybrat z široké nabídky služeb a benefitů.
  • Zdraví a sport: Příspěvek na kartu Multisport pro aktivní životní styl. Pokud jezdíte do práce na kole tak i plně vybavená kolárna přímo v našich kancelářích.
  • Příjemné prostředí: Moderní a ergonomicky zařízená pracovní místa v příjemném prostředí v pražských Dejvicích. Oceníte také neformální a přátelskou atmosféru s maximální podporou od kolegů a nadřízených, kteří Vás provedou adaptací. Máme skvělou dostupnost MHD – přímo u tramvajové zastávky a nedaleko metra. V letních měsících můžete pracovat z jedné z našich teras.
  • Skvělé občerstvení každý den: V kanceláři na vás vždy čeká prémiová káva, čaje a čerstvé ovoce.
  • Firemní akce: Pravidelná setkání jako snídaně, grilování, teambuildingy a další akce pro utužení týmu.
  • Životní události: Ocenění za významné životní výročí (narozeniny, svatba, narození dítěte atd.).
  • Motivační systém odměňování: Kromě základní mzdy se můžete dvakrát ročně těšit na motivační bonusy za skvělé výsledky až do výše základní mzdy.
  • Partnerské nabídky: Díky spolupráci s partnery vám nabídneme slevy do vybraných pražských divadel a exkluzivní slevy do Alza.cz

Pro snazší čtení používáme v inzerátech Czech Asset Investments, a.s. mužský rod. Jsme si ale plně vědomi rovnosti šancí. Vítáme všechny kvalifikované uchazeče bez ohledu na pohlaví.

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Možnost delšího neplaceného volna, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Dovolená více než 5 týdnů, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Možnost studijního volna, Vlastní organizace náplně práce

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)